Estia Awards: Το Yiamas Gastro Bar του Elite βραβεύτηκε ανάμεσα στους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς της Ελλάδας!

Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Την παρουσίαση της τελετής απονομής έκαναν, εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, οι Εμμανουέλα Κόκκαλη, Madame Ginger – Μαριλού Παντάκη, Αλεξ Κάβδας και Αλέξανδρος Παπανδρέου ενώ τα βραβεία Critics’ Choice απένειμε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Φώλιας.

Ανάμεσά στους διακριθέντες στα Estia Awards 2017 περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, e-food, Forky και Delivery.gr καθώς και εστιατόρια- πρότυπα ποιότητας απ’ όλη την Ελλάδα.

Η αγωνία κορυφώθηκε πριν την απονομή των ειδικών βραβείων Top Performer στις επιχειρήσεις Yiamas Gastro Bar, Coffeelab Microroasters και Blé για τη συνολική τους αριστεία, αλλά και την ανακοίνωση των νικητών των κατηγοριών.

Το Yiamas Gastro Bar συνολικά απέσπασε 4 βραβεία:

  1. XΡΥΣΟ στην κατηγορία TOTAL EXPERIENCE
  2. XΡΥΣΟ στην κατηγορία HEALTHY FOODS
  3. ΧΑΛΚΙΝΟ στην κατηγορία USE OF TECHNOLOGY
  4. ΧΡΥΣΟ τιμητικό Βραβείο Top Performer

Η βραδιά συνεχίστηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα στο μπαρ του Gazarte, ενώ το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη διοργάνωση, με στόχο πάντα την ανάδειξη της ποιότητας και της καινοτομίας στην ελληνική εστίαση.

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Φωτορεπορτάζ

54 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Αναρτήθηκε στην κατηγορία LIFESTYLE

Leave a Reply