«ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80» Ντέρμπι Α2, τουρνουά ακαδημιών, κληρώσεις δώρων και σόου με μαζορέτες

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣ Καλαμάτα βόλεϊ δεν σταματά να καινοτομεί και να βάζει τον πήχη ψηλότερα, κάνοντας το άθλημα πιο ελκυστικό διαφημίζοντάς το μέσα από τις δράσεις του.

Έτσι κι αυτή τη φορά, εκτός από το αγωνιστικό ραντεβού στο τελευταίο ντέρμπι της Α2 Εθνικής Ανδρών για το 2016 με τον Μίλωνα αύριο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας, προσκαmpoynas-optikaλεί όλο τον κόσμο σε ένα τουρνουά ακαδημιών και μια αθλητική γιορτή με κληρώσεις δώρων και σόου με μαζορέτες!

«Καινοτομιών συνέχεια από την ομάδα μας! Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα για την Α2 Εθνική
Κατηγορία Βόλει Ανδρών το Σάββατο 17/12 με αντίπαλο το, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των εισιτηρίων για μία δωροεπιταγή αξίας 100€ από το κατάστημα Οπτικά Μπούνας Νικήτας για να επιλέξει ο τυχερός της κλήρωσης το σκελετό γυαλιών ηλίου της προτίμησής του!

Δε σταματάμε εκεί!

fameΑπό τον ίδιο αγώνα και για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, θα έχουμε την υποστήριξη από τις μαζορέτες της σχολής χορού Fame Dance Academy !! Προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο και για την ευρύτερη συνεργασία των δυνάμεων της πόλης μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

Όλοι στο γήπεδο αυτό το Σάββατο να ενισχύσουμε την ομάδα μας και να απολαύσουμε θέαμα και δώρα!»

Τουρνουά ακαδημιών το Σάββατο

Περίπου 100 παιδιά θα κατακλύσουν το πρωί του Σαββάτου (17/12) και αντίστοιχα της Κυριακής (18/12) το Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού σταδίου στην παραλία, τα οποία λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά Ακαδημιών της «Καλαμάτας 80» και του Μίλωνα.

Από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι (Σαββάτο και Κυριακή) αθλητές των δυο ομάδων θα αναμετρηθούν σε αγώνες φιλικού χαρακτήρα με σκοπό την αποκόμιση εμπειριών και φυσικά το παιχνίδι!

Σ.Τρ.

34 Συνολικές προβολές, 3 Σήμερα

Leave a Reply