Σύντομα η ολοκλήρωση των εργασιών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που θα παραλάβει ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης

Παραδίδεται ολοκληρωμένο επιτέλους το έργο αναμόρφωσης του ισογείου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, πριν ολοκληρωθεί το 2016 όπως είχαμε γράψει πρώτοι εδώ και ένα μήνα, παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθώς το έργο έλαβε νόμιμα την τελευταία παράταση αποπεράτωσης των εργασιών.
Πιο αναλυτικά η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας με την απόφαση 2520 ενέκρινε ομόφωνα την τελευταία παράταση του έργου ως τις 20 Δεκεμβρίου που αναμένεται επίσημα να παραδοθεί το έργο για την αναβάθμιση ισογείου, εξωτερικών ιατρείων και διοίκησης του τοπικού Νοσοκομείου με το τελευταίο ποσό των 250.000 ευρώ, καθώς ο κ. Τατούλης με τεχνικό κλιμάκιο θα παραστεί στην τελική παραλαβή του έργου.

ΠΙΣΤΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ 
Να τονίσουμε ότι το έργο βάση της απόφασης έχει ολοκληρωθεί το φυσικό αντικείμενο σε ̟ποσοστό 98% καθώς η οικονομική επιτροπή έκρινε ότι είναι δυνατή η ολοκλήρωσή του εντός του ∆εκεμβρίου 2016,  απαιτείται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ε̟ιμετρήσεων (οι οποίες αφορούν όλες τις  διαφορετικής φύσης εργασίες ) και είναι τεχνικά σωστό το έργο να είναι ενεργό. Επίσης σύμφωνα με την απόφαση η ροή χρηματοδότησης μετά την έγκριση και της 1ης ΣΣ  παρουσιάζει δυστοκία με αποτέλεσμα ο ανάδοχος, που είναι η τεχνική εταιρία Λεωνίδας Σιώρης, να μην έχει εξοφληθεί για εργασίες που έχει εκτελέσει  ποσού περίπου 380.000 ευρώ,  ενώ πρέπει να συνταχθεί ο τελικός Ανακεφαλαιωτικός πίνακας Έργου. Παρών θα είναι επίσης εκπρόσωποι του ιδρύματος, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τοπικοί φορείς.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

30 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply