Πολλές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στη Μεσσήνη!

 

ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ από εκδηλώσεις πραγματικά ξεχωριστές, ο Δήμος Μεσσήνης, υποδέχεται τα Χριστούγεννα, αρχής γενομένης από τη φωταγώγηση του δένδρου που θα γίνει απόψε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Οι εκδηλώσεις, θα ξεκινήσουν στις 6:15 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν μετά τις 8 το βράδυ. Σ’ αυτές, θα συμμετάσχουν η Δημοτική Φιλαρμονική, ο Δημοτικός  Χορευτικός  Όμιλος, ο

Σύλλογος «Χαρά του Παιδιού» και το Ωδείο Μεσσήνης «Μ. Φίλου».
Παράλληλα με τη φωταγώγηση του δέντρου, θα γίνει και η έναρξη της λειτουργίας του παγοδρομίου, ενώ ξεχωριστά θα είναι τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με χειροτεχνίες,  γλυκίσματα    και  κεράσματα από τοπικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής. Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης, το Σωματείο Εθελοντών, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου , ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας Βελίκας «και ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης -1979.

Αύριο στις 8 το βράδυ, θα δοθεί θεατρική παράσταση στο Δασκαρόλειο Πνευματικό Κέντρο, από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, με τίτλο «Ιστορίες της οδού Μαυρομιχάλη». Αντί αντί εισιτηρίου, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση θα δίνουν τρόφιμα, για  το κοινωνικό παντοπωλείο. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στον αριθμό 6977593451.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, η Χορωδία Σωματείου Εθελοντών θα τραγουδήσει γιορτινά τραγούδια στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία, ενώ την παραμονή της μεγάλης γιορτής, το Σάββατο 24 του  μηνός, η Δημοτική φιλαρμονική θα ψάλλει τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης 28 του μηνός ο Δήμος διοργανώνει «Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Κατασκευών» στο Δασκαρόλειο  Πνευματικό Κέντρο. Την Πέμπτη  29 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ.στον ίδιο χώρο θα υπάρξει «Αφιέρωμα στο Στρατηγό Δασκαρόλη και το Σάββατο παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τα πωί θα ηχήσουν κάλαντα στους δρόμους της πόλης από τη Δημοτική φιλαρμονική Μεσσήνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, θα είναι ανοιχτά τα χριστουγεννιάτικά σπιτάκια, ενώ για το παγοδρόμιο που λειτουργεί από σήμερα, έως και τις 10 Ιανουαρίου, η συμβολική τιμή θα είναι 2 ευρώ.

 

63 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply