Συλλήψεις για ηρωίνη- φυτεία κάνναβης και στα ίχνη Αλβανού ληστή η αστυνομία της Καλαμάτας

 

ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ηρωίνης συνελήφθησαν σε χωριό της Καλαμάτας ένας 40χρονος και ένας 54χρονος, οι οποίοι κατείχαν 6,4 γραμμάρια «λευκού θανάτου» καθώς και ένα ναρκωτικό χάπι. Τους άνδρες συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Μεσσηνίας, με προανάκριση να διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Παράλληλα, η Αστυνομία, κατάφερε ένα ακόμη πλήγμα στην εμπορία ναρκωτικών, καθώς ταυτοποιήθηκε για την καλλιέργεια της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, που εντοπίσθηκε το καλοκαίρι στη Μεσσηνία με 240 δενδρύλλια, ένας άνδρας 51 ετών. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια.

Ο 51 ετών άνδρας, συνελήφθη σε χωριό της Οιχαλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και 17 φυσίγγια.

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΛΗΣΤΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ  ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στα ίχνη του ληστή που πέρυσι τον Σεπτέμβριο, μπήκε σε σπίτι ενός ζευγαριού σε χωριό της Μεσσήνης, βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας αναζητά έναν 36χρονο Αλβανό, και τους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 36χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, τις πρώτες πρωινές ώρες, στις 17 Σεπτεμβρίου 2015, μπήκε σε σπίτι σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων αφαίρεσαν κόσμημα και χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

 

 

95 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply