Υπεραγορά με τοπικά προϊόντα, φυσικά καλλυντικά και δώρα από την «Ενωση Μεσσηνίας» στο κατάστημα της Καλαμάτας

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ αρκετών εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, τα εγκαίνια του καταστήματος της Ένωσης Μεσσηνίας «M.U.» στο οποίο, μπορεί κανείς να βρει εκτός από τα προϊόντα της Ένωσης και μια σειρά από εκλεκτά προϊόντα, για το σπίτι, αλλά και ξεχωριστά δώρα, όπως κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ.

 

enosi-2

Τα εγκαίνια, τέλεσε ο αρχιμανδρίτης, πατέρας Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια και έδωσε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα. «Σε καιρούς κρίσης, που μεμψιμοιρούμε και μας φταίνε τα πάντα, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκουν και όρεξη και μεράκι για δουλειά. Την ώρα που άλλοι κάθονται στις καφετέριες και τις πολυθρόνες και έχοντας ένα χαρτζιλίκι, προσπαθούν να σκοτώσουν το χρόνο τους μέσα στο ιντερνετ και όσα έχουν κυριεύσει τη ζωή μας, την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι, έχοντας το μεράκι και την όρεξη, βρίσκουν και δουλειά και τρόπους για να εργαστούν. Τέτοια παραδείγματα πρέπει να γίνουν φωτεινά για όλους μας, για όσους προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες, ο ένας στον άλλον και να βρίσκουν εξιλαστήρια θύμα. Πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και ειδικά εμείς οι νέοι άνθρωποι, καθώς οι  δύσκολες ημέρες, δεν είναι αυτές που πέρασαν ή αυτές που έρχονται, αλλά εκείνες που ζούμε σήμερα. Καλό θα είναι να ξυπνήσουμε, να ανασκουμπωθούμε, να πιάσουμε ο ένας το χέρι του άλλου και να μην κοιτάμε πώς να το δαγκώσουμε και πως θα του βγάλουμε τα μάτια και να πάψουμε να νηστεύουμε το κρέας και να τρώμε τη σάρκα του αδερφού μας», ανέφερε στο ξεχωριστό μήνυμά του ο πατέρας Φίλιππος, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στους υπευθύνους της Ένωσης.

enosi-3

ΑΟΚΝΗ  Η  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ
Αισιόδοξος και ευτυχής από την εξέλιξη και ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας Κώστας Κατσούλης. «Είναι μια δραστηριότητα της Ένωσης την οποία εδώ και χρόνια προσπαθούμε όσο μπορούμε να την βελτιώνουμε πέρα από τα προϊόντα που επεξεργαζόμαστε και τυποποιούμε, είναι μια δράση στο πλαίσιο των μεσσηνιακών spa που βλέπουμε πως κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Ήταν ένα αίτημα πολλών αιτών, να γίνει αυτό το κατάστημα, ακριβώς στην είσοδο του κεντρικού μας καταστήματος, εδώ στην Ιατροπούλου, το οποίο υλοποιήθηκε δοκιμαστικά, και χάρη στην δυναμική του συνέχισε. Γι’ αυτό άλλωστε το εμπλουτίσαμε και το φέραμε σε αυτήν την κατάσταση και πιστεύουμε ότι θα το εμπλουτίσουμε περαιτέρω στη συνέχεια», ανέφερε ο κ. Κατσούλης, ο οποίος επεσήμανε πως στον καιρό της κρίσης, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και όχι απογοήτευση.

enosi

Γ.Α.

 

1,859 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply