ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

31 προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας για ένα χρόνο

0

 

ΜΕ 31 άτομα νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό ενισχύονται τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μέσα από το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρονίων ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας.

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα  και η προθεσμία λήγει μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Οι επιτυχόντες του προγράμματος θα αναλάβουν εργασία την 1 Φεβρουαρίου 2017. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 12 μηνών και απευθύνεται σε μακροχρόνιους άνεργους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Ο πίνακας των θέσεων για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και Κυπαρισσίας έχει ως ακολούθως:

nosokomio

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Γ. ΜΠΕΖΟ

Ο διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Οι 31 προσλήψεις σε νοσηλευτικό και λοιπό παραϊατρικό προσωπικό για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας αποτελούν μία σημαντική ένεση στην καθημερινή μάχη για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

 

Σύμφωνα με το προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας οι επιτυχόντες θα αναλάβουν εργασία την 1η Φλεβάρη. Ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες μόνιμες προσλήψεις μέσα από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

 

Θέλω να πιστεύω ότι ύστερα από αρκετά χρόνια το 2017 θα είναι η χρονιά με τα καλύτερα επίπεδα στελέχωσης για τα Νοσοκομεία μας τόσο σε ιατρικό όσο σε νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό».

 

Leave a Reply