“M.U.”: Το κατάστημα της “Ένωσης Μεσσηνίας”, με δώρα και καλλυντικά από τοπικά προϊόντα, πόλος έλξης για αγορές στην Καλαμάτα!

Μια νέα, εξαιρετική πρωτοβουλία, κόντρα στην… κρίση και τις δυσκολίες, έλαβε η “Ένωση Μεσσηνίας”, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα όνειρο πολλών ετών! Πρόκειται για το κατάστημα με παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, προϊόντα Delicatessen, φυτικά και βιολογικά καλλυντικά, βρεφική περιποίηση, κοσμήματα, αξεσουάρ, συνθέσεις, εταιρικά δώρα και είδη δώρων, το οποίο άνοιξε στην οδό Ιατροπούλου 10, στην είσοδο των κεντρικών της γραφείων, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Ένα κατάστημα «κόσμημα» που εγκαινιάστηκε παρουσία εκπροσώπων φορέων και πλήθος κόσμου την περασμένη Παρασκευή.

spa-2

Κυρίαρχο ρόλο φυσικά, διαδραματίζουν τα προϊόντα Messinian Spa που πλέον κυκλοφορούν και σε Limited Christmas Edition. Ενόψει της μεγάλης γιορτής και με αφορμή την ανταλλαγή δώρων, είναι η καλύτερη – και μάλιστα με ταυτότητα… εντοπιότητας- πρόταση, για λαμπερές εξόδους! Εντυπωσιακό, ατμοσφαιρικό, ζεστό και ελκυστικό, για να απολαύσετε αυτά τα Χριστούγεννα, κάθε ένα από τα προϊόντα της Messinian spa, μιας σειράς περιορισμένης έκδοσης, για την οποία έχει επιλεγεί ένα πλούσιο, κομψό, μοντέρνο, γλυκό και σέξι άρωμα με νότες λουλουδιών, το οποίο αποπνέει φρεσκάδα και μυστήριο.

spa

Μια τέλεια επιλογή για τις εορταστικές μέρες και νύχτες σας και ιδανικό δώρο για την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας, που θα κάνει τις διακοπές τους πιο παιχνιδιάρικες και μαγικές! Φυσικά, αυτά δεν είναι τα μόνα προϊόντα, στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς τα πάντα με τα προϊόντα της Μεσσηνίας να κυριαρχούν, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και της… ξενομανίας! 
 Αξίζει να σημειωθεί πως γίνονται αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, αρκεί να στείλει κανείς, μήνυμα στη σελίδα του καταστήματος στο facebook M.U. Messinia Union Kalamata/Ένωση Μεσσηνίας Καλαμάτα ή επικοινωνώντας στο 2721023854.

 

1,114 Συνολικές προβολές, 24 Σήμερα

Leave a Reply