ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι γαλοπούλες ζητάνε… δημοψήφισμα!!!

0

 

galanopoulosΤου ΘΟΔΩΡΟΥ  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ  δείχνουν το δρόμο !  Δημοψήφισμα  για τα Χριστούγεννα!

*ΟΙ ΤΡΕΙΣ  μάγοι θα έρθουν με άδεια χέρια φέτος !  Το ΔΝΤ απαγορεύει τα δώρα !

*ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ χρονιά για να χτίσεις αφορολόγητο πρέπει να πληρώνεις με κάρτα, αυτά που δεν αντέχεις να πληρώνεις ούτε τώρα με χρήματα  !

* ΑΝ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΕΙΣ  για σαμπάνιες  συνεργεία  και γιατρούς θα πληρώνεις πρόστιμο !  Ζεις στην Ελλάδα ; Πρόστιμο  ! Το γα@..ι  δεν το γλυτώνεις  έτσι κι αλλιώς !

*ΑΠΟ ΟΤΙ κατάλαβα από τα γραφόμενα τους ξένου Τύπου , ο Αλέξης  Τσίπρας είναι αρεστός στην Ευρώπη , αλλά όχι ανεκτός !  Ήρθε η  ώρα για έναν όχι αρεστό αλλά πολλαπλώς ανεκτικό !  Κούλη ζέστανε τη μηχανή και βάλε μελάνι στην πέννα  για υπογραφές !

*Ο  ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ας ρίξει μια ματιά , η συνθήκη της Λωζάννης  του φταίει η το ψυχικό του μπέρδεμα  που βρίσκεται ανάμεσα  σε ισλαμισμό  και σε φανατισμό ; Συνθήκη θέλει αυτός ή χάπια ;

*Όχι φίλοι μου , της Τουρκίας δεν της αξίζει ο κάθε Ταγίπ , όπως  και εμάς δεν μας αξίζει ο κάθε… Μπούλης και κάθε Κούλης!

* Όμως αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι  Ερντογάν και οι… Σαλάμ αλέκουμ , όλοι αυτοί οι «αγαπητικοί» του πολέμου , τι θα πουλάγανε οι βιομηχανίες όπλων ; Μπρίκια η φύκια για μεταξωτές κορδέλες ;

*ΑΥΤΟΙ που αγαπάνε την ειρήνη δεν μοιράζουν παντού όλα αυτά τα «παιχνίδια» του πολέμου !

*ΚΥΡΙΕ διευθυντά , το ποιος θα κόψει την «κορδέλα» στο νέο δρόμο της Καλαμάτας , μας νοιάζει, όσο  το ποιός θα κόψει τη γαλοπούλα στο ρεβεγιόν  της Μεγάλης Βρετάνιας ! Αμα πια !…

*ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ να λέγονται !  Σε πολύ δύσκολους καιρούς είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις το νοσοκομείο της πόλης σου (Καλαμάτα) να λειτουργεί αρκετά καλά ! 

*ΤΑΞΗ , καθαριότητα και μόχθος μεγάλος απο όλους τους εργαζόμενους ! Φανερές οι ελλείψεις κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό , αλλά ταυτόχρονα και φανερή η καλή εικόνα του κτηρίου !

*ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ σε όλους τους εργαζόμενους στη διοίκηση  και στην όποια  βοήθεια  έχουν  από τους κυβερνώντες  ! 

 

Leave a Reply