ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα βρήκαν με Λυμπερόπουλο στον Παναθηναϊκό

0

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την Τετάρτη  το πρωί αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και να πέσουν οι υπογραφές. Δεν έγινε ραντεβού με τον Αντωνίου, τι γίνεται με Φύσσα και Σαμαρά.

O   Nίκος  Λυμπερόπουλος μπορεί να θεωρείται πλέον ως ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο “Λύμπε” τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των πράσινων στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία του τριφυλλιού.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ραντεβού που είχε με τον Χρήστο Παναγόπουλο, παρουσία και του Σπύρου Βλάχου ανέλυσε το πλάνο του και την φιλοσοφία του και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα. Γι αυτό και η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Απλά στην διάρκεια της Τρίτης δεν υπήρξε ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο το οποίο θα γίνει την Τετάρτη το πρωί και σ’ αυτό αναμένεται να επικυρωθεί και η συμφωνία των δυο πλευρών και να πέσουν και οι υπογραφές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τελικά την Τρίτη δεν έγινε ραντεβού με τον Κώστα Αντωνίου καθώς ο Λυμπερόπουλος από το βράδυ της Δευτέρας είχε γίνει το απόλυτο φαβορί και προτιμήθηκε να υπάρξει επαφή μόνο μαζί του. Αν τυχόν δεν προχωρούσε η συγκεκριμένη επαφή θα γινόταν ραντεβού και με τον Αντωνίου. Όλα πήγαν καλά όμως με την περίπτωση του 41χρονου τεχνικού διευθυντή και την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

 

66 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply