Χριστουγεννιάτικη εξωστρέφεια από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας που στόλισε την κεντρική πλατεία

 

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ διήμερο ήταν το Σαββατοκύριακο μέχρι και χθες για την μυθική πόλη του Ομήρου, την Κυπαρισσία με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που αλλάζει με εξωστρέφεια την εικόνα στην αγορά της πόλης.

Ο Σύλλογος με την βοήθεια των συλλόγων, μαθητών και γονείς στόλισαν με μεράκι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που είχαν τοποθετηθεί στο συντριβάνι της πλατείας με ευχές, κάρτες μπάλες, αλλά κυρίως με αγάπη γεμάτη ζεστασιά. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας, με τα μέλη του Δ.Σ. ήταν παρών μαζί με πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία γεμίζοντας τα δέντρα της ελπίδας, καθώς μεταξύ άλλων διακρίναμε την Σόνια Τουρκολιά, συλλόγους κηδεμόνων από τα σχολεία, ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου Κυπαρισσίας έστησαν ένα μικρό παζάρι. Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν χριστουγεννιάτικα δρώμενα, ζωγραφιές από μαθητές και πολύ μουσική. Από Συλλόγους δέντρα στόλισαν τα 3 Δημοτικά Σχολεία της πόλης, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου, ο Μορφωτικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Ταεκβοντό Κυπαρισσίας, ενώ από σχολείο υπήρχε το δέντρο της Διαφορετικότητας για την ισότητα και ισονομία όλων των ανθρώπων στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με ανακοίνωσή του Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν στις εκδηλώσεις του. Όπως τονίζει: Ευχαριστούμε το Δήμο Τριφυλίας για τη βοήθειά του, Ευχαριστούμε, επίσης, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, Ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στον ηλεκτρολόγο του Δήμου, κ. Πολυχρονόπουλο. Χθες ολοκληρώθηκε ο στολισμός της πόλης με την τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Άνω Πόλη.

 

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Φωτορεπορτάζ

52 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply