ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια… στάση στην Καλαμάτα αύριο για την «κορδέλα» του Περιμετρικού θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας

0

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ να μοιάζει στο «γεφύρι της Άρτας», μόνο ως προς τον προγραμματισμό των εγκαινίων του, ολοκληρώθηκε ο Περιμετρικός της Καλαμάτας, ένα έργο αναπτυξιακής σημασίας για την περιοχή, το οποίο τελικά, θα έρθει την Παρασκευή για να εγκαινιάσει, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας. 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με το μόνο βέβαιο προς το παρόν, να είναι η… στάση που θα κάνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για την κορδέλα, την οποία αν και μέχρι προχθές, στελέχη του κόμματός του, υποστήριζαν πως δεν θα έρθει απλώς για να κόψει, χωρίς να πραγματοποιήσει μια ουσιαστική πολιτική ομιλία και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων για καταγραφή των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής! Τελικά, θα έρθει απλά και μόνο  για να κόψει την «κορδέλα»…
Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως ο αρχικός σκοπός, ο πρωθυπουργός δηλαδή να επισκεφθεί επί της ουσίας την περιοχή, αν όλα πάνε καλά, θα επιτευχθεί στα μέσα του ερχόμενου μήνα με την Καλαμάτα να είναι ο πρώτος του σταθμός για το 2017!
Τον πρωθυπουργό την Παρασκευή, θα συνοδεύουν ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Δέδες και αν βρίσκεται στη χώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, μεσσήνιος στην καταγωγή Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτές και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Φ» ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί για λίγο, πριν αναχωρήσει, με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν στον… δημοτικό καφέ υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει και ο πρ. πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς, του οποίου η συμβολή στην ολοκλήρωση του έργου υπήρξε καθοριστική.

Leave a Reply