Στον πάγκο της ΑΕΚ Καλαμάτας για το υπόλοιπο της σεζόν ο Παναγιώτης Λαδάς

 

ΣΤΗΝ ομάδα της καρδιάς του μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα παραμονής στον Πανιώνιο Καλαμάτας, επιστρέφει ο Παναγιώτης Λαδάς.

Αυτό γνωστοποίησε και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media και ακολούθως με δηλώσεις του στη «Φ».

«Από σήμερα μπορώ και εγώ επίσημα να ανακοινώσω την συνεργασία μου (επιστροφή) στην Α.Ε.Κ. Καλαμάτας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Πανιωνίου, που έστω για λίγο χρονικό διάστημα που ήμουν, ήταν κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πετύχει το σκοπό της, που δεν είναι άλλος παρά η άνοδος σαν «1»!!!

Καλές επιτυχίες, λοιπόν, και τα κεφάλια κάτω. Όποτε μπορώ θα είμαι εκεί. Απέκτησα φίλους και πιστεύω άλλωστε ότι στο ελάχιστο έχω βοηθήσει.

Όσο για την ομάδα που έχω στην καρδιά μου θα προσπαθήσω όσο γίνεται πιο γρήγορη ανάκαμψη με σκληρή δουλειά. Ποτέ δεν είχα φύγει, ποτέ δεν θα φύγω και ποτέ δεν θα την εγκατέλειπα στα δύσκολα.»

Στόχος να απομακρυνθεί από την ουρά…

Έτσι για το υπόλοιπο της σεζόν και με σκέψεις επέκτασης της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν, ο κ. Λαδάς θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ Καλαμάτας φιλοδοξώντας να υλοποιήσει τον στόχο απομάκρυνσής της από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου / Β΄ Κατηγορίας, όπου βρίσκεται μετά από 11 αγωνιστικές.

«Την Α.Ε.Κ. ποτέ δεν την άφησα από την καρδιά μου!

Ο λόγος που έφυγα ήταν γιατί ήθελα να μάθω προπονητική δίπλα στον Στέλιο Παπαδόπουλο (με εκφράζει απόλυτα) και παρέμεινα και με τον Τάκη Καλόμαλλο (έμαθα πολλά έστω για 1,5 μήνα).

Το δελτίο μου το είχα στην Α.Ε.Κ. γιατί δεν ήθελα να αγωνιστώ.

Οι κακές συγκυρίες και βλέποντας την ομάδα της καρδιάς μου να θέλει να επιστρέψω. Το έκανα, αποδέχθηκα την πρόταση και δεν κοίταξα που είμαι και που μπορώ να φτάσω με τον Πανιώνιο.»

Κατά συνέπεια επιστρέφει μόνον ως προπονητής στην ΑΕΚ προκειμένου να προσφέρει στην φετινή προσπάθεια «Επιστρέφω ως προπονητής (αυτό θέλω να είμαι) πρωτίστως και μακάρι να μην χρειαστεί ως παίκτης!»

Όσα προγραμματίζει για τη συνέχεια (προπονήσεις και κάποια φιλικά) και το διάστημα των γιορτών έχουν σκοπό την διατήρηση της εγρήγορση στην ανάπαυλα και βελτίωση στο μέγιστο δυνατό βαθμό. «Φυσικά θα τους κρατήσω σε εγρήγορση..»

Τέλος, όπως είπε «Στόχος είναι η ομάδα να ξεφύγει από την προτελευταία θέση και να παίζει ένα επιθετικό ποδόσφαιρο που θα το χαίρονται όλοι»

 

Σ.Τρ.

27 Συνολικές προβολές, 5 Σήμερα

Leave a Reply