ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «καρδιά» των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χτυπά στο «Μαγικό Σταθμό» της Καλαμάτας

0

Αυτά τα Χριστούγεννα, το όνειρο, η «μαγεία» και η φαντασία των γιορτών, έχουν βρει στην Καλαμάτα, τον απόλυτο προορισμό! Έναν προορισμό ξεχωριστό, που δεν είναι άλλος από τον Μαγικό Σταθμό του Αϊ – Βασίλη, ο οποίος από φέτος, βρίσκεται στην καρδιά της μεσσηνιακή πρωτεύουσας, στον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ, ο οποίος ύστερα από την απόφαση για διακοπή των δρομολογίων, μετατράπηκε σε κάτι άκρως χρήσιμο και μαγικό, αφήνοντας για τα καλά στο παρελθόν τις εικόνες απαξίωσης που διαδέχθηκαν την κυβερνητική εκείνη απόφαση! Ο παλιός λοιπόν σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης, έχει μεταμορφωθεί στην πιο ονειρική παραμυθοχώρα, στην οποία η αστερόσκονη, στολίζει το παραμύθι, το οποίο περιμένει μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη… μαγεία του. 

magikos-stathmos-1

Δυναμικό παρόν φυσικά, δίνει ο Αϊ Βασίλης, ο οποίος περιμένει στο εργαστήριό του, να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους κεράσει, αφού καταγράψει πρώτα τις επιθυμίες τους! Τα παιχνιδιάρικα Ξωτικά, ξεπήδησαν από το εργοστάσιο του αγαπημένου μας Αγίου και μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν στα μονοπάτια της Χιονάτης, της Σταχτοπούτας, του Πινόκιο, του Καρυοθραύστη και φυσικά του Δρακουμέλ, που ούτε και αυτήν τη φορά, θα καταφέρει να πιάσει τα Στρουμφάκια!

magikos-stathmos-3

Στον πραγματικά αυτό ξεχωριστό προορισμό που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από άλλους, σε μεγάλες πόλεις και κυρίως στην Αθήνα, προσκαλώντας κατοίκους από όλη τη Μεσσηνία, αλλά και τους όμορους νομούς να τον επισκεφθούν, στον μαγικό σταθμό που εργάζονται δεκάδες καλαματιανοί, σε μια ιδιαίτερη ιδιωτική πρωτοβουλία από την «Fun Games Park», η οποία στηρίζεται από το Δήμο και το καλό και φυσικά την προβολή της περιοχής, η ατμόσφαιρα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, είναι τόσο ζεστή, όσο επιβάλουν οι γιορτές, με τη γιορτινή, λαμπερή διακόσμηση να μας ταξιδεύει στα Χριστούγεννα και τα αμέτρητα παιχνίδια να μας θυμίζουν την καλή μας πλευρά, που όλοι κρύβουμε μέσα μας!

magikos-stathmos-5

Carousel, Ρόδα, Τρενάκια, Παγοδρόμιο, Συγκρουόμενα, παιχνίδια που βρίσκει κανείς σε κάθε σύγχρονο Λούνα Πάρκ, αλλά και γλυκίσματα, δώρα, ενθύμια και φυσικά το «Χαμόγελο του Παιδιού», που ειδικά στον καιρό της κρίσης, με την κυβέρνηση να του ζητά να καταβάλλει ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για να σώσουν παιδιά, παιδιά που δεν μπορεί να βοηθήσει το υποτίθεται οργανωμένο κράτος, να περιμένει μικρούς και μεγάλους με λίγα, συμβολικά και ξεχωριστά αντικείμενα να στηρίξουν το αδιαμφισβήτητα μεγάλο έργο τους!

magikos-statmos-3

Ο Μαγικός Σταθμός είναι εδώ, ζεστός, λαμπερός και ξεχωριστός, έτοιμος επιτέλους, πρώτη φορά στην Καλαμάτα να μας κρατήσει την πιο εορταστική… συντροφιά φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά και την Πρωτοχρονιά, καθώς στην αγκαλιά του φιλοξενεί και σειρά εκδηλώσεων!

magikos-stathmos-4

Όπως συναυλίες, κουκλοθέατρο, παραστάσεις για παιδιά, καραόκε, ζωγραφική προσώπου, δραστηριότητες και ό,τι μπορεί κανείς να… συνδυάσει με τη λάμψη αυτών των γιορτών!

magikos-stathmos-2

 

Leave a Reply