“Πυρηνική ενέργεια” χαρακτήρισε το ελαιόλαδο της Κρήτης ο Τσίπρας! Θα γευθεί αύριο το «χρυσό» της Μεσσηνίας;

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το ελαιόλαδο της Κρήτης, επισκεπτόμενος το εργοστάσιο της Κριτσάς ο Αλέξης Τσίπρας ,χαρακτηρίζοντας το ως “Πυρηνική Ενέργεια” θέλοντας έτσι να δώσει έμφαση στην σπουδαιότητα του και στην αξία του.

tsipras1

Σύμφωνα με το Flashnews, απ’ όπου και η φωτό, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελαιουργείου στον Συνεταιρισμό της Κριτσάς, παράλληλα ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες για τις δραστηριότητες του, ενώ γεύθηκε την «πυρηνική ενέργεια» με το γνωστό λαδομπούκι!

Χαρακτηριστικά πιάνοντας ένα μπουκάλι λάδι και σηκώνοντας το στον αέρα ανέφερε ότι είναι ένα προϊόν “για το οποίο θα έπρεπε να καταφθάνουν εκατομμύρια επισκέπτες στην Κρήτη”.

Να δούμε αύριο που θα επισκεφθεί την Καλαμάτα θα θελήσει να γευθεί τον πράσινο «χρυσό» της Μεσσηνίας και να εκπέμψει ανάλογο μήνυμα ή η αναφορά στην Κρήτη και το ελαιόλαδό της αποτελεί εξαίρεση ένεκα πολιτικής επιρροής στο πάλαι ποτέ «πράσινο νησί»! Γιατί εδώ που τα λέμε Μεσσηνιακό ελαιόλαδο γεύονται στο διάστημα οι αστροναύτες! Κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι επιστήμονες και ο Τσίπρας οφείλει να… πάρει θέση!!! Άλλωστε το λαδομπούκι της Μεσσηνίας είναι άπαιχτο…

Θ. Τ.

 

33 Συνολικές προβολές, 33 Σήμερα

Leave a Reply