ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας: Κλαυσίγελο προκαλεί η υπερπαραγωγή των εγκαινίων και οι εξαγγελίες Τσίπρα στην Καλαμάτα

0

 

Αντίδραση για τα εγκαίνια και τις υποσχέσεις Τσίπρα υπήρξε με γραπτή δήλωση της προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσας Κυριακοπούλου, η οποία αναφέρει:

«Μόνο κλαυσίγελο προκαλεί η σημερινή υπερπαραγωγή των  εγκαινίων του Περιμετρικού της Καλαμάτας με τον κ. Τσίπρα και τους 30 χειροκροτητές του.

kiriakopoulou

Όλοι οι Μεσσήνιοι πλέον, και όχι μόνο, γνωρίζουμε ότι σήμερα η χώρα θα ήταν εκτός μνημονίων και σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Στη Μεσσηνία πέρα από τον Περιμετρικό που θα ήταν ολοκληρωμένος από το 2015, θα είχαν ολοκληρωθεί ή θα ήταν σχεδόν έτοιμα το Καλαμάτα – Ριζόμυλος και το Καλόνερο – Τσακώνα.

Δυστυχώς λόγω του κ. Τσίπρα και της καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  σήμερα η χώρα βρίσκεται σε νέο, αχρείαστο και πολυετές μνημόνιο, ο Περιμετρικός τελείωσε τώρα με δυο χρόνια καθυστέρηση και η τύχη των άλλων έργων της Μεσσηνίας απλώς αγνοείται, σύμφωνα με τις σημερινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα.

Το μόνο που μπορεί να σχολιάσει κάποιος για τη φιέστα του κ. Τσίπρα είναι το εξής:

Όταν εγκαινιάζεις ένα έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτό μπορεί να είναι απλώς «τύχη»!

Αλλά όταν το εμφανίζεις ως δικό σου «επίτευγμα», αυτό πια είναι «μικροπολιτική»! Πολύ περισσότερο όταν το παρέλαβες ολοκληρωμένο κατά 95% κι εσύ απλώς το… μπλόκαρες επί δύο χρόνια!

Ευχόμαστε να είναι το έργο καλορίζικο για όλη την περιφέρεια!

Και μαζί, ευχόμαστε να ξεκινήσουν επιτέλους γρήγορα κι όλα τα άλλα έργα της Μεσσηνίας, που η προηγούμενη Κυβέρνηση Σαμαρά είχε σχεδιάσει, τα είχε προχωρήσει, ενώ η τωρινή κυβέρνηση τα έχει μπλοκάρει μέχρι τώρα, για να τα εξαγγείλει απλώς ξανά σήμερα!».

Leave a Reply