Ευτυχώς για τη χώρα τελειώνουν τα «έργα σας» κύριε Τσίπρα

  Εγκαινιάζεται, σήμερα Παρασκευή, η Περιμετρική οδός της Καλαμάτας, μήκους 12χλμ. από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα συνοδεύεται και από τους συναρμόδιους υπουργούς. Παραδίδεται δηλαδή και το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας.

          Και μετά τί θα εγκαινιάσετε κ. Τσίπρα; Δυστυχώς, όλα τα μεγαλεπήβολα και αναπτυξιακά έργα, που είχαν δρομολογηθεί και ξεκινήσει κατά το παρελθόν, σιγά-σιγά τελειώνουν. Ούτε μισή επένδυση δεν έχει φέρει η κυβέρνησή σας τα τελευταία δύο χρόνια. Ούτε ένα μικρό καινούργιο έργο δεν έχετε ξεκινήσει δυο χρόνια τώρα. Αντίθετα με μεγάλες καθυστερήσεις αγκομαχάτε να τελειώσετε τα σχεδόν έτοιμα έργα των προηγούμενων κυβερνήσεων και μετά στήνετε φιέστες παρωδία για να ξεγελάσετε ότι κάνατε έργο. Πλέον δεν ξεγελάτε κανέναν κ. Τσίπρα. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι έχετε διώξει εκατοντάδες επενδύσεις με τις παλινωδίες σας και έχετε ακυρώσει τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι η πολιτική της υπερφορολόγησης που ακολουθείτε, έστειλε πολλές επιχειρήσεις στο εξωτερικό και γέμισε την αγορά με χιλιάδες λουκέτα.

          Άραγε πώς νιώθετε κ. Τσίπρα όταν σας κοιτούν στα μάτια οι άνεργοι νέοι Έλληνες, το πιο παραγωγικό κομμάτι του πληθυσμού, που θέλει να δουλέψει, να προσφέρει, αλλά του έχετε κλείσει όλες τις πόρτες;

Πώς νιώθετε κ. Τσίπρα όταν σας κοιτούν στα μάτια οι χαμηλοσυνταξιούχοι που τους υποσχεθήκατε 13η σύνταξη και αντ’ αυτού έχετε μειώσει τις συντάξεις και τώρα κόψατε και το ΕΚΑΣ;

Πώς νιώθετε κ. Τσίπρα για τους αγρότες που σας κοιτούσαν στα μάτια όταν ανεβαίνατε πάνω στα τρακτέρ τους και τους κοροϊδεύατε με ψεύτικα λόγια ενώ τώρα τους πετάτε έξω από την αίθουσα γιατί «εδώ δεν είναι εκπομπή»; Ούτε να τους ακούσετε δεν αντέχετε τώρα κ. Τσίπρα.

Πώς νιώθετε κ. Τσίπρα για τους επιστήμονες και τους ελεύθερους επαγγελματίες αυτής της Χώρας, που τους στραγγαλίζετε με το ασφαλιστικό και το φορολογικό σύστημα που έχετε νομοθετήσει, για να προσλαμβάνετε όλο και περισσότερους συμβούλους στα Υπουργεία;  Αλλά ξέχασα, αυτοί δεν υπάρχουν για εσάς, νομοθετείτε για να τους αφανίσετε.

Δυστυχώς κ. Τσίπρα δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας η ιδιωτική πρωτοβουλία, το επιχειρείν και οι μεταρρυθμίσεις. Δυστυχώς δεν ξέρετε τι σημαίνει επενδύσεις, ιδιωτικοποιήσεις και ανάπτυξη. Δυστυχώς δεν έχετε οργανωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Δυστυχώς δεν έχετε σχέδιο για τίποτα.

Ευτυχώς όμως για τη χώρα τελειώνουνε τα «έργα σας» κ. Τσίπρα.  

 

Η πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Μεσσηνίας

Νατάσσα Κυριακοπούλου

 

Leave a Reply