Η ορχήστρα των χρωμάτων φέρνει Χριστούγεννα στην Κυπαρισσία με άρωμα Βιέννης

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση συνδιοργανώνουν μια λαμπερή πρωτοχρονιάτικη συναυλία από την Ορχήστρα των Μουσικών Χρωμάτων και μαέστρο  τον Στάθη Σούλη, τη Δευτέρα και ώρα 7 το απόγευμα.

Στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία ένα ιδιαίτερο βιεννέζικο «άρωμα» θα παρασύρει τους θεατές… γιατί Χριστούγεννα δίχως μαγεία δε γίνονται! Οι θεατές θα φιλοξενηθούν στην ανακαινισμένη αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος η οποία παραδίδεται στο κοινό και βρίσκεται δίπλα από το 1ο  ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

Είκοσι έξι μουσικοί επί σκηνής θα μας ταξιδέψουν στη Βιέννη με υπέροχα βαλς, μελωδικές άριες  και εύθυμες πόλκες από τους συνθέτες της οικογένειας Στράους και άλλων σύγχρονων μουσουργών… μελωδίες που σιγοτραγουδήθηκαν  και εξακολουθούν να γοητεύουν.

Θα συναντηθούν ο Γιόχαν Στράους  με τον Νίκο Χατζηαποστόλου, ο συνθέτης που μελοποίησε τον Ύμνο των Ολυμπιακών Αγώνων Σπυρίδωνας-Φιλίσκος Σαμάρας  με τον Καρλ-Γιόζεφ Μίλλεκερ, μέσα από βαλς και άριες καθώς και διάσημες οπερέτες. 

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΚΑ

Μουσικοί από την Ορχήστρα των Χρωμάτων με τον σπουδαίο μαέστρο Στάθη Σούλη, με κουστούμια επίσημα θα μας ταξιδέψουν σε μια συναυλία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα ακουστούν ορχηστρικά έργα αλλά και τραγούδια που θα ερμηνεύσουν λυρικοί καλλιτέχνες… οι σοπράνο Σοφία Μάλαμα και  Πένυ Δεληγιάννη , ο βαρύτονος Χρήστος Πρίφτης και ο τενόρος Δημήτρης Σιγαλός.

Μετά το τέλος της συναυλίας, μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων… μεταφέροντας το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, η ψυχαγωγία θα συναντήσει τον εθελοντισμό, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Ο Δήμος Τριφυλίας θα τιμήσει σύμφωνα με ανακοίνωση την κοινωνική δράση και προσφορά των εθελοντών του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Φιλιατρών (πρώην ΚΑΦΚΑ). Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 

Γ.Μπ.

Leave a Reply