ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Για τον Παναθηναϊκό που θέλουμε»

0

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τάκης Φύσσας δήλωσαν έτοιμοι να δώσουν βοήθεια στον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Ο νέος τεχνικός διευθυντής απέφυγε να μιλήσει με ονόματα για τα μεταγραφικά, ενώ ο νέος διευθυντής των ακαδημιών ξεκαθάρισε πως πέρα από την εξέλιξη των παικτών στόχος είναι στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα.

Στην πρώτη τοποθέτησή του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανέφερε: «Χρόνια Πολλά. Εύχομαι η νέα χρονιά να είμαι γεμάτη υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας. Αισθάνομαι λίγο αμήχανα. Είμαι λίγο φειδωλός, θα ήθελα να μην με παρεξηγήσετε γιατί έτσι ήμουν και σαν ποδοσφαιριστής. Σέβομαι απεριόριστα τη δουλειά σας, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλοι μαζί, δεν υπάρχει εγώ αλλά εμείς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για να κάνουμε την ομάδα όπως θέλουμε και φανταζόμαστε. Το αν θα πετύχουμε θα το δείξει ο χρόνος».
Η πρώτη τοποθέτηση του Τάκη Φύσσα ήταν η εξής: «Χρόνια Πολλά κι από εμένα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Νίκο. Είναι μεγάλη τιμή και διαδρομή να διαβώ η ανάθεση της θέσης του διευθυντή ακαδημίας. Έχω ένα πλάνο για την ακαδημία και θα το αναλύσω όταν αναλάβω επίσημα από την πρώτη μέρα. Σαν παίκτης και σαν διευθυντής ποδοσφαίρου είχα πάντα έναν στόχο και μια φιλοσοφία και βλέπω πως αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν με την πρώτη ομάδα. Αυτή τη φιλοσοφία θέλω να περάσω στα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα πρέπει τα παιδιά αυτά πέρα από τον τρόπο παιχνιδιού που ήδη έχει η ακαδημία μας, να έχουν παναθηναϊκή συνείδηση. Να ξέρουν την ιστορία του συλλόγου, να ξέρουν πού παίζουν, να είναι σωστοί άνθρωποι και Παναθηναϊκοί. Αυτό να γίνεται από πολύ μικρές ηλικίες κι όταν φτάσουν να παίξουν στη μεγάλη ομάδα να δεχτούν με περηφάνια αυτή τη μεγάλη στιγμή. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και ελπίζω να έχουμε επιτυχίες».

Leave a Reply