ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φαντασμαγορική στην Καλαμάτα η υποδοχή του 2017

0

Με την καθιερωμένη επισημότητα η πόλη της Καλαμάτας, υποδέχθηκε και φέτος τον ερχομό του νέου έτους. Παρά το τσουχτερό κρύο και τον βοριά πολλοί Καλαματιανοί βγήκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, συμμετέχοντας σε μια ιδιαίτερη εκδήλως εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση  «Φάρις».

Η βραδιά ξεκίνησε με κάλαντα και μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, τα μέλη της οποίας φορούσαν τα νέα τους πηλίκια, ενώ ο Άγιος Βασίλης έδινε ευχές και φωτογραφιζόταν με μικρούς και μεγάλους. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την άφιξη του 2017, ο δήμαρχος, ο πρόεδρος της «Φάρις» και οι παρευρισκόμενοι, μέτρησαν αντίστροφα και υποδέχθηκαν με χαμόγελα το νέο χρόνο, ενώ η Φιλαρμονική παιάνιζε χαρμόσυνα. Στη συνέχεια, τα πυροτεχνήματα φώτισαν το νυχτερινό ουρανό της Καλαμάτας, με τις ευχές για υγεία και καλοτυχία, να κυριαρχούν.
Ο δήμαρχος ευχήθηκε το 2017 να είναι καλύτερο από το 2016, «να έχουμε ενότητα και να προσέχουμε την πατρίδα μας», είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά και ευχόμενος υγεία και δημιουργία.
Ακολούθως, στα παραμυθόσπιτα της πλατείας, ο Παναγιώτης Νίκας έκοψε τη βασιλόπιτα και μοιράστηκαν κομμάτια σε όσους παρευρέθησαν, ενώ προσφέρθηκε και κρασί.

 

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply