ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις κορυφαίες εταιρείες η ΚΑΡΕΛΙΑΣ και παρά τις δυσκολίες έδωσε extra bonus 3 εκατ. ευρώ!

0

ΠΑΝΩ από 3 εκατ. ευρώ, περισσότερα από κάθε άλλη φορά και ίσως η μοναδική εταιρεία που  κάθε χρόνο χορηγεί extra bonus στους εργαζόμενους, έφθασαν φέτος οι οικειοθελείς παροχές και αυξήσεις μισθών, που ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Καρέλιας στην ετήσια γιορτή που έγινε στο εργοστάσιο την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι. Ιδού οι φετινές παροχές και αυξήσεις μισθών για κάθε εργαζόμενο της Καρέλια Α.Ε.

 1. Hενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι ήταν φέτος 200 ευρώ καθαρά για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.

 2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι και φέτος 800 ευρώ καθαρά. Θυμίζω ότι αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους. Πέρσι το ποσό αυτό το έλαβε το 84% των εργαζομένων, πράγμα ιδιαίτερα ευχάριστο.

 3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ καθαρά.

 4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2016, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση 500 ευρώ καθαρά.

 5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Appleσε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2016.

 6. Από 1ης Ιανουαρίου 2017, όλοι οι εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές μέχρι 2.500 ευρώ θα πάρουν αύξηση στις μηνιαίες αποδοχές τους κατά 100 ευρώ μικτά.

 7. Πέραν όμως αυτού, οι εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 501 ευρώ και πάνω, έλαβαν πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση  1.000 ευρώ καθαρά.

 8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 701 έως 2.500 ευρώ, έλαβαν έκτακτη οικονομική ενίσχυση  500 ευρώ καθαρά.

 9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 1.201 έως 1.700 ευρώ, έλαβαν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 000 ευρώ καθαρά.

 • Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 1.200 ευρώ και κάτω, έλαβαν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 700 ευρώ καθαρά.

Επίσης:

 1. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως και 1.200 ευρώ και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον  450 ευρώ καθαρά

  για κάθε ανήλικο παιδί.

12.0 κάθε λαχνός της γιορτής ήταν 800 ευρώ καθαρά.

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές, με εξαίρεση την αύξηση των  100 ευρώ η οποία είναι μικτή. Δηλαδή, για τις υπόλοιπες παροχές, η Εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους.

Όλες οι παραπάνω έκτακτες οικειοθελείς παροχές, καθώς και τα έκτακτα πρόσθετα bonuses για τους εργαζομένους που διέπρεψαν με την απόδοσή τους μέσα στην χρονιά που πέρασε, αναμένεται να ξεπεράσουν και πάλι το ποσόν των 3.000.000 εκατ. ευρώ, το οποίο, όπως και πέρσι, αποτελεί το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η  Καρέλια Α.Ε.

Leave a Reply