ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους επιτυχόντες και αριστούχους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Τριφυλίας

0

 

ΤΟΥΣ επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Τριφυλίας σε μια απλή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία που απέδειξαν ότι πρωτοπορούν με επιτυχίες σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό βραβευθέντων απουσίασε, ενώ η εκδήλωση είχε ατέλειες δεδομένου ότι στους αριστούχους δεν βραβεύτηκαν δύο μαθητές που πέτυχαν να διακριθούν σε πανελλαδικό επίπεδο συγκεντρώνοντας ο ένας μάλιστα 19.570 περίπου μόρια.

trifiliaΜε συγκινητικά λόγια για την νέα γενιά, στην οποία εύχεται ένα λαμπρό βίο ως το τέλος, εκφράστηκε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος τονίζοντας ότι αποτελεί το μέλλον του τόπου μας, ενώ ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, μίλησε για την τιμή που νιώθει μέσα από τις σχολικές αίθουσες να παράγονται ακαδημαϊκοί πολίτες με αξίες ζωής. Τους μαθητές που βραβεύονται με την σημασία της εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ ανέλυσε ο καθηγητής Τηλέμαχος Γιαμαλάκης, ενώ η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας  έπαιξε χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η πρώτη τιμητική πλακέτα, καθώς και χρηματικό βραβείο ποσού 2.000 ευρώ, απονεμήθηκε στην φοιτήτρια Μαρία Καζάκου από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας. Η 2η τιμητική πλακέτα, και χρηματικό βραβείο ποσού 400 ευρώ, απονεμήθηκε στην φοιτήτρια Φωτία Γεωργοπούλου από το trifiliaΓενικό Λύκειο Γαργαλιάνων. Η 3η τιμητική πλακέτα, καθώς και χρηματικό βραβείο ποσού 250 ευρώ, απονεμήθηκε στον φοιτητή Γεώργιο Μπίτσικα – Κανελλόπουλο από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας. Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών πλακετών και αριστείων στους αριστούχους που διακρίθηκαν στις απολυτήριες εξετάσεις των σχολικών μας συγκροτημάτων όπου από το ΓΕΛ Κυπαρισσίας αποδόθηκε στην Μαρία Καζάκου, από το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στον Αναστάσιο Τρόγκα, από το ΓΕΛ Φιλιατρών στην Ιωάννα Παναγιωτοπούλου και από το ΓΕΛ Γαργαλιάνων στην Κωνσταντίνα Ορλάντου. Βραβεύσεις μεταξύ άλλων έκαναν εκτός από το Δήμαρχο, οι Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων του Δήμου, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας, δημοτικοί σύμβουλοι ενώ από την αντιπολίτευση έκαναν απονομές οι κ. Κουτσούλης και Σ. Κουκούμης. Στο τέλος όλοι έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

232 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply