ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσίπρας-Μέρκελ και Θεοφάνεια σήμερα!!

0

 

ΣΚΙΤΣΟ του Ανδρέα Πετρουλάκη εμπνευσμένο από τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ στο Βερολίνο που εξαντλήθηκε τελικά σε ανταλλαγές υποσχέσεων. 

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ των μέτρων που έχουν επιβληθεί δεν χωράει αμφιβολία πως είναι λανθασμένη και ότι οι τεχνοκράτες που τη δημιούργησαν δύσκολα θα παραδεχτούν τα λάθη τους και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι τι κάνει η ελληνική πλευρά κι αυτή δεν φαίνεται ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η ζοφερή πραγματικότητα που μας περιβάλλει. 

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ετοιμαστείτε για τα όσα θεωρούνται χειρότερα και που πιθανόν να βρίσκονται κιόλας καθοδόν.

***

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ωστόσο σήμερα και άρα αργία και ένα ακόμα τριήμερο μπροστά μας, το πρώτο για το 2017 που μας περιμένει να χαλαρώσουμε ύστερα από τη χαλάρωση Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΟΤΙ φίλτατοι τα προβλήματα και οι δυσκολίες ποτέ δεν τελειώνουν και αν δεν το καταλάβουμε έγκαιρα τότε είναι σε βάρος μας. 

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ σήμερα και καιρού επιτρέποντος θα έχουμε και επισημότητες στην αισιόδοξη πόλη των πάλαι ποτέ ιβίσκων, ίσως μάλιστα και εξαγγελίες με βαρύγδουπες δηλώσεις, αυτά θα εξαρτηθούν από το ποιοι θα έρθουν βέβαια, αλλά δεν αποκλείεται να πουν ότι είναι να πουν και οι τοπικοί επίσημοι που μπορεί να έχει ξεθωριάσει πια η αίγλη τους, αλλά και αυτοί στο «παραμύθιασμα» όσο να ’ναι έχουν μια έφεση, όπως και να το δούμε.

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ σήμερα και φροντίστε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε γιατί η επιστροφή στο μαγγανοπήγαδο στης καθημερινότητας προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολα με τη συσσώρευση προβλημάτων που έχει προκύψει και που ο «μηχανικός» Τσίπρας ναι μεν διαπιστώνει  τη λάθος αρχιτεκτονική των μέτρων που οι τεχνοκράτες επιβάλλουν επιτείνοντας τα υπάρχοντα προβλήματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να πείσει την Μέρκελ για το δίκιο του.

ΚΑΤΑ τα άλλα χρόνια πολλά για τα Θεοφάνεια, καλό Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα πάλι. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply