ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Άσπρη μέρα» είδαν και στα χωριά της ορεινής Τριφυλίας!

0

ΑΣΠΡΗ μέρα είδαν στην ορεινή Τριφυλία με το χιόνι να αγγίζει μέχρι τα 10 εκατοστά παρακαλώ !!! Σφοδρή χιονόπτωση επικρατεί αυτή την ώρα στα Ορεινά και ημιορεινά διαμερίσματα των δήμων Πύλου- Νέστορος και Τριφυλίας Ήδη το έχει στρώσει στους Γαργαλιάνους, Πυργάκι , Χώρα , Μεταμόρφωση , Βλαχόπουλο, Χατζή, Καζάρμα, στις ορεινές κοινότητες Μανιάκι , Παλαιό Λουτρό , 122Άνω και Κάτω Παπαφλέσσα, Φλεσσιάδα και σε τοπικές κοινότητες των Δ.Ε Αυλώνας ,Τριπύλης και Αετού κλπ. Συνισταται στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή τις πρωινές ώρες που το παγωμένο οδόστρωμα θα κρύβει πολλούς κινδύνους. Χιόνια στόλισαν για λίγο και τα όρη της Κυπαρισσίας ως το Ψυχρό αλλά μέχρι και την περιοχή του Σελλά.

 Σε ότι αφορά την θερμοκρασία στην Κυπαρισσία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 4 βαθμούς, τους 3 στους Γαργαλιάνους και τους 6 στα Φιλιατρά. Οι ελάχιστες τιμές θα είναι -2 στα πεδινά αλλά σε κάποια σημεία λόγω μικροκλίματος μπορεί να αγγίξει τους -4 στα πεδινά, ενώ στα ορεινά θα πέφτει έως και -7.

Δείτε φωτό από Αυλώνα, Σιδηρόκαστρο που μας έστειλαν φίλοι αναγνώστες με το λευκό πέπλο να απλώνεται σε όλη την περιοχή…

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply