ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικίνδυνα αδέσποτα και αμολητά σκυλιά!

0

ΦΟΒΟΣ και τρόμος επικρατεί σε πολλές περιοχές της Καλαμάτας και άλλων πόλεων και χωριών της Μεσσηνίας από τα αδέσποτα και αμολητά σκυλιά!

Η «ΦΩΝΗ» ανέδειξε την Παρασκευή το μείζον αυτό θέμα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την αγέλη αδέσποτων στο Νοσοκομείο…

ΑΛΛΑ και την περίπτωση της δολοφονικής επίθεσης αμολητού σκύλου στα Μυρέικα Κυπαρισσίας, όπου παραλίγο να χάσει τη ζωή της η 79χρονη Ευσταθία Παπαγεωργίου!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από την περασμένη Τετάρτη με βαρύτατα τραύματα σ’ όλο της το σώμα!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ προς το παρόν κρίνεται καλύτερη και χθες σηκώθηκε στα πόδια της, ωστόσο η νοσηλεία θα παραταθεί, αφού υπάρχουν πολλά να γίνουν σε ιατρικό επίπεδο.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ επικίνδυνος σκύλος πιάστηκε και δέθηκε, ενώ σήμερα μάλλον θα εξετασθεί από την Κτηνιατρική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί αν έχει εμβολιασθεί ή να εντοπισθούν πιθανές μεταδοτικές παθογένειες.

ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ τα έχουμε ξαναγράψει και παρ’ ότι η κατάσταση στην Καλαμάτα δείχνει να έχει βελτιωθεί τα προβλήματα δεν έχουν εκλείψει.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ παρουσιάσαμε πτυχές του προβλήματος με τα αδέσποτα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και τις επιθέσεις που καταγγέλλονται. Όμως δεν είναι η μόνη περιοχή!

Ο ΔΗΜΟΣ έχει αναθέσει σε ιδιώτη τη διαχείριση του προβλήματος, μετά την αδυναμία συνεργασίας με τον Φιλοζωικό Ομιλο.

ΩΣΤΟΣΟ τα μηνύματα και από την υπόλοιπη Μεσσηνία δεν είναι καλύτερα. Όπως μας καταγγέλλουν στο Κοπανάκι συχνάζουν στην πλατεία επιθετικά αδέσποτα, όπως και σε πολλά χωριά.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ημέρες δεχτήκαμε πολλά μηνύματα τηλεφωνικά και διαδικτυακά, με τους πολίτες να ζητούν να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία και να προστατευτούν οι πολίτες τόσο από επιθέσεις αδέσποτων και αμολητών σκυλιών, όσο και τυχόν μεταδοτικές ασθένειες.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Πολιτεία και Αυτοδιοίκηση να σκύψουν με ενδιαφέρον πάνω στο πρόβλημα και να εφαρμοσθεί αυστηρά η ισχύουσα νομοθεσία.

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply