ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα

0

 

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ κλίμα στο εξοχικό κέντρο «Κουκούτση» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ενωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΝΔ Πελοποννήσου.

Τη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος παρουσία της αντί περιφερειάρχη Ελένης Αλιφέρη, του εκπροσώπου του δημάρχου Καλαμάτας Δημήτρη Βεργόπουλου, του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπορικών Σωματείων Θανάση Βασιλόπουλου, του προέδρου της Φάρις Θανάση Ηλιόπουλου, του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας, ταξίαρχου Σταύρου Τουφεξή, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και τα μέλη μας με τις οικογένειές μας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου στο καλωσόρισμα της εκδήλωσης ανέφερε.

«Εμείς οι επαγγελματίες φωτογράφοι κρατώντας, είτε μια φωτογραφική μηχανή είτε μια κάμερα, αποθανατίζουμε τις στιγμές για να γραφτεί η ιστορία της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας. Σήμερα σας καλέσαμε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί και να ευχηθούμε ο νέος χρόνος 2017 να έχει μόνο καλές και χαρούμενες στιγμές. Ως επαγγελματίες φροντίζουμε πάντα να κάνουμε την δουλειά μας με ζήλο και επαγγελματισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα, βλέποντας  τα πράγματα και με την καλλιτεχνική τους άποψη.

Με την ευκαιρία να σας αναφέρω πως με αυτόν τον στόχο ετοιμάζουμε για τα μέλη μας δύο σεμινάρια ένα φωτογραφίας άμεσα που θα γίνει 4 και 5 Φεβρουαρίου και ένα video που προγραμματίζεται για τέλος Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου. Επίσης θα γίνει προσαρμογή και αναβάθμιση του site efne.gr του σωματίου μας που τα μέλη θα πρέπει να ετοιμάσουν υλικό για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους».

Στην συνέχεια έδωσαν τις ευχές τους και οι προσκεκλημένοι και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των μελών του Σωματείου.

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply