ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με ηχηρά ονόματα της showbiz η έναρξη και η λήξη αλλά με τις συμμετοχές λιγότερες!

0

 

ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ονόματα από το χώρο της showbiz και της τηλεόρασης κυρίως, ανοίγει την Παρασκευή στις 10 του μηνός αυλαία, το 5ο καλαματιανό καρναβάλι. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην ανάδειξη της πόλης και την τόνωση της αγοράς, ανακοίνωσαν τα ονόματα, στα οποία κυριαρχεί εκείνο του γνωστού παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου και με συναυλία του συγκροτήματος «Walkman the band». Στις 18 Φεβρουαρίου ξεχωριστή, αναμένεται η νυχτερινή παρέλαση με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα και συναυλία από το συγκρότημα «48 ώρες», ενώ ο τελικός των παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και το βράδυ στο ξενοδοχείο Elite City Resort θα δοθεί μεγάλο Καρναβαλικό Disco party με ξεφάντωμα έως το πρωί.

Την Κυριακή στις 26, θα πραγματοποιηθεί η τελική παρέλαση, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και θα ακολουθήσει συναυλία στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με τους Μύρωνα  Στρατή, Ήβη Αδάμου και τον Ησαΐα Ματιάμπα. «Φέτος έχουμε ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει την παρουσία και την συμμετοχή αγαπημένων στο κοινό καλλιτεχνών, με την ελπίδα φέτος να είναι σύμμαχος ο καιρός. Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του Εργατικού κέντρου, θα γίνει η απονομή των βραβείων των παιχνιδιών και των γκρουπ που αυτήν την ώρα έχουν δηλωθεί 21 συμμετοχές. Το εκθετήριο των στολών των ομάδων που συμμετέχουν στο καλαματιανό καρναβάλι, θα ξεκινήσει στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου από τις 23 του μηνός, ενώ φέτος, το κάθε γκρουπ που θα συμμετάσχει θα φτιάξει το δικό του λάβαρο αλλά θα διαγωνιστεί γι’ αυτό και θα υπάρχει βραβείο.
Οι συμμετοχές φέτος, δεν είναι όσες τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται δυναμικά, με την ανάδειξη της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

125 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply