ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άθλιες έως και επικίνδυνες οι εγκαταστάσεις των γηπέδων της ΕΠΣΜ στον Κορδία

0

Αν μη τι άλλο, ντροπιαστική, είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα γήπεδα του Κορδία, στη δυτική παραλία της Καλαμάτας, για τα οποία, είναι υπεύθυνη η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού Μεσσηνίας.

kordias-2
Τα γήπεδα αυτά, χρησιμοποιούν πολλά Ποδοσφαιρικά Σωματεία, τα οποία μάλιστα καταβάλλουν ως ενοίκιο στην ΕΠΣ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό το μήνα.
kordias-6
Ωστόσο, μέρος των χρημάτων αυτών, δεν διατέθηκε ποτέ στην κατεύθυνση της αποκατάστασης των πολλών προβλημάτων, τα οποία ως έναν βαθμό καθιστούν επικίνδυνους τους χώρους των γηπέδων, από τους οποίους σε καθημερινή βάση περνούν πολλά παιδιά και νέοι, ενώ φιλοξενούνται και ομάδες από άλλους νομούς στο πλαίσιο των αγώνων.

kordias-3
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Φ», οι γονείς των παιδιών που προπονούνται στο γήπεδο, μην αντέχοντας το υπερβολικό κρύο και προφανώς τη γενικότερη κατάσταση, έχουν ζητήσει από τους υπευθύνους των Σωματείων να ληφθούν μέτρα.

kordias-4
Να κατασκευαστεί ένα στέγαστρο, μια εξέδρα, να βελτιωθεί η εικόνα, ωστόσο η απάντηση, θέλει την Ένωση, να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Κάποιοι, έχουν μάλιστα ζητήσει να συμβάλλουν οι ίδιοι οικονομικά, προκειμένου να μην βιώνουν μαζί με τα παιδιά τους αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, όμως ακόμη, δεν έχει… βρεθεί άκρη!

kordias-5
Χαρακτηριστικές, είναι οι εικόνες που έχει εξασφαλίσει η «Φ», οι οποίες, όπως πολύ σωστά υποστηρίζουν οι Κινέζοι –οι κανονικοί, όχι οι  ιθύνοντες που τους… παριστάνουν- αξίζουν, όσο χίλιες λέξεις!
Γ.Α.

125 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply