ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

30χρονος σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο από επίθεση σκύλου!

0

Κάτι περισσότερο από έντονος, είναι πλέον ο προβληματισμός που επικρατεί στο πανελλήνιο, με το φόβο των πολιτών να έχει… φουντώσει, ύστερα από τα νέα κρούσματα επιθέσεων σκύλων. Μετά την επίθεση που δέχτηκε στην Κυπαρισσία, 79χρονη γυναίκα, από το σκύλο του γείτονα, η οποία νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, την επίθεση στα Τρίκαλα και τελευταία στο Βόλο, ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος. Χθες το πρωί ένας 30χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση από σκύλο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως ευτυχώς, να κινδυνεύει η ζωή του. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία του Βόλου προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, καθώς η επίθεση από τον σκύλο, παραμένει μυστήριο. Τα σενάρια, όπως αναφέρει το cnn.gr είναι πολλά. Το θύμα της επίθεσης αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι υπέστη επιληπτική κρίση μπροστά από ένα περίπτερο στη Νέα Ιωνία, και εκεί δέχτηκε την επίθεση από έναν σκύλο. Ωστόσο, δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που να επιβεβαιώνει την ιστορία του.
Η αδερφή του 30χρονου, ισχυρίζεται ότι ο αδελφός της μπορεί να δέχθηκε επίθεση σκύλου κατ’ εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης.
Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα η επίθεση να έγινε από αδέσποτο αλλά και η πιθανότητα ο 30χρονος να δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο του τον σκύλο. Για άγνωστους λόγους δηλαδή, ο σκύλος να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η αστυνομική έρευνα πάντως δεν οδήγησε στην ανακάλυψη στοιχείων επίθεσης σε δημόσιο χώρο. Αντιθέτως, εντόπισαν αίματα μόνο στην αυλή του σπιτιού του. Ο 30χρονος σύμφωνα με τους γείτονες έχει έναν μεγαλόσωμο σκύλο και έτσι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο το θύμα να δέχτηκε επίθεση από το δικό του σκυλί.
Την υπόθεση ανέλαβε και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Έχουν ενημερωθεί ο δήμος Βόλου και οι φιλοζωικές οργανώσεις και εταιρείες. Το πρόσωπό του άνδρα, ήταν τόσο παραμορφωμένο που δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν. Ο 30χρονος έχει βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο, από το οποίο του λείπουν κομμάτια, ενώ έχει πληγές στα χέρια και τα πόδια. Ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του. Η κατάσταση του 30χρονου ήταν τόσο κρίσιμη, μάλιστα, που αποφασίσθηκε από τους γιατρούς να γίνει διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Τον ασθενή παρακολουθεί ομάδα νευρολόγων, πλαστικών χειρουργών και ψυχολόγων προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επέμβαση.

Leave a Reply