ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεφάντωμα στην Κυπαρισσία στην πίτα του δραστήριου Εμπορικού Συλλόγου

0

Φουλάρισε το κοσμικό κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα κατά την διάρκεια της κοπής πίτας και τον ετήσιο χορό του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, παρουσία πλήθος κόσμου που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη με περισσότερα από 450 άτομα να δίνουν το παρών…
Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας Χρυσόστομος τόνισε οι ευχές μας για την νέα χρονιά δεν είναι μόνο δεδομένες αλλά εγκάρδιες, αλλά κυρίως γίνονται προσευχές από καρδιάς να πετύχει ο σύλλογος που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της πόλης της Κυπαρισσίας. Πρόσθεσε ότι ο Κύριος να ενδυναμώνει αλλά κυρίως να οπλίζει το σύλλογο με υπομονή ώστε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη ώστε οι στόχοι να ευοδωθούν και να καρποφορήσουν προς το καλύτερο.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Ο δήμαρχος Τριφυλίας Παν. Κατσίβελας επισήμανε ότι το βάρος που κουβαλάει ο σύλλογος λόγω της οικονομικής κρίσης αποτελεί ένα φορτίο που συσσωρεύεται όσο περνά ο καιρός, αλλά η κοινωνία καταλαβαίνει την αγωνία του Εμπορικού μας συλλόγου μέσα από δύσκολες εποχές να αντισταθεί στις προκλήσεις των καιρών. Εξήγησε ότι οφείλουμε να στηρίξουμε ως κοινωνία τους εμπόρους, τα δικά μας καταστήματα, τις προσπάθειες του συλλόγου για εξωστρέφεια, αφού μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε διορθώνοντας τις αδυναμίες μας και τελικά να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον άλλη μια χρονιά.
Το έργο του Συλλόγου ανέλυσαν ο πρόεδρός του Δημήτρης Αβδάλας και ο Δημήτρης Τερζής βραβεύοντας παράλληλα τους χορηγούς και υποστηρικτές του ιστορικού σωματείου σε μια σύντομη τελετή με αρκετά χαμόγελα, ενώ ευχές έδωσε εκ μέρους της περιφέρειας Πελοποννήσου ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς με ζεστό λόγο για την ακτινοβολία δράσεων του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης ώστε να συνεχίσει το έργο του. Ακολούθησε εκτός από το χορό και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, ενώ το γλέντι κράτησε ως το πρωί. Στις εκδηλώσεις εκτός από τους αιρετούς έδωσαν το παρών εκπρόσωποι Συλλόγων της πόλης και των αθλητικών σωματείων του ΑΟΚ, Καλονερού και Ηρακλή.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply