ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Διαχείρισης για υλοποίηση του τοπικού Leader στη Μεσσηνία

0

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Διαχείρισης (ΔΕΠ) για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΑΕ ΟΤΑ, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της εταιρείας Γιάννη Αργυράκη.
Η ΕΔΠ αποτελεί το επίπεδο λήψης αποφάσεων με αρμοδιότητες για τη διαχείριση και εφαρμογή του τοπικού προγράμματος που θα εκχωρηθούν από το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας και σε αυτή συμμετέχουν εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών τοπικών κοινωνικοοικονομικών συμφερόντων.
Μετά από ομόφωνη απόφαση πρόεδρος εκλέχτηκε η Αντωνία Μπούζα, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Ξαρχάκος, εκπρόσωπος του Δήμου Μεσσήνης και γραμματέας ο Αναστάσιος Μαρκόπουλος, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Μέλη στην ανωτέρω επιτροπή είναι ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας “ΦΑΡΙΣ”, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Τριφυλίας «ΑΛΚΥΩΝ» Κυπαρισσίας, ο Κωνσταντίνος Κατσούλης, εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας», ο Δημήτριος Καφαντάρης, εκπρόσωπος του Δήμου Πύλου Νέστορος, η Χριστίνα Κωνστάντιου, εκπρόσωπος του Φυσιολατρικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκτρου Μάνης «ΓΑΙΑ» και η Κωνσταντίνα Μπιλάλη – Χρυσικού, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Μελιγαλά.

Leave a Reply