ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τιμωρητικούς» ορισμούς από πλευράς ΚΕΠ/ΕΟΠΕ καταγγέλλει η Καλαματιανή ομάδα!

0

ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Το γεγονός πως για τέταρτη φορά ο Μεσσηνιακός καλείται, μέσω κλήρωσης, να ταξιδέψει εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδος δεν μπορεί παρά να «γεννήσει» ερωτήματα και απορίες, αλλά και την αίσθηση στην καλαματιανή ομάδα για «τιμωρητικούς» ορισμούς από πλευράς ΚΕΔ/ΕΟΠΕ!

Το γεγονός πως για μια ακόμη φορά η ομάδα του Μεσσηνιακού κληρώνεται εκτός έδρας, την ίδια ώρα που άλλες ομάδες που δεν ξεμυτίσει από το «σπίτι» τους, έχει δημιουργήσει αλγεινές εντυπώσεις και οδήγησε τον Σύλλογο στην οδυνηρή απόφαση να παραιτηθεί από τον επικείμενο αγώνα στον Πειραιά και ουσιαστικά από έναν θεσμό που μέχρι στιγμής τον έχει με μια βαλίτσα στο χέρι και σε πολλά κοστοφόρα ταξίδια!

«Στην κλήρωση για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών, η ομάδα του Συλλόγου μας καλείται να δώσει τον 4ο συνεχή ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ αγώνα, αφού κληρώθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα του Πορφύρα την Τετάρτη 25.1.2017 στις 21.45 στο γήπεδο του Πειραιά. Στην παρατήρησή μας στον υπάλληλο της ΕΟΠΕ πως η ώρα αυτή είναι εξουθενωτική για ομάδα μας που θα μετακινηθεί 500 χιλιόμετρα για να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα για αγώνα Κυπέλλου, μας απαντήθηκε πως το γήπεδο Σαλπέας είναι κλειστό τις προηγούμενες ώρες και πως μόνο αυτή που μας προτείνεται είναι διαθέσιμη. Ακολούθως μας προτάθηκε να αγωνιστούμε εργάσιμη μέρα, την Τρίτη 24.1.2017 στις 19.30.

Με δεδομένο πως η oμάδα μας:

α) η συγκυρία της κλήρωσης δεν απάλλαξε την ΚΕΠ/ΕΟΠΕ από τις ευθύνες για τους προηγούμενες τρεις «τιμωρητικούς» ορισμούς των αγώνων μας και μας οδηγεί σε 4η συνεχή μετακίνηση,

β) αγωνιζόμαστε την Κυριακή 22.1.2017 στις 17.00 στην Καλαμάτα και την Παρασκευή 27.1.2017 θα μετακινηθούμε στην Κρήτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ Μεσσαράς, δηλώσαμε πως αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στον Πειραιά τις ημέρες και τις ώρες που μας προκαθόρισαν.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

 

Η κλήρωση της Γ΄ Φάσης

Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών και τα ζευγάρια που προέκυψαν (οι αγώνες θα διεξαχθούν την 1η Φεβρουαρίου), είναι τα κάτωθι:

Νικητής Ηρακλής Κηφισιάς/Ασκληπιός Τρικάλων – ΑΕΚ

Νικητής ΑΟΦ Πορφύρας/Μεσσηνιακός ΓΣ – ΓΣ Ηλιούπολης

ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Μαρκοπούλου

Νικητής ΑΣ Αίας Κιλκίς/ΑΕΣ Μυγδονιακός – Μακεδόνες Αξιού

ΑΣ Άρης – Πανναξιακός ΑΟΝ

ΑΟ Θήρας – ΑΣ Ελπίς

Νικητής ΓΣ Πανιώνιος/ΓΑΣ Μεσσαράς – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Αίας Ευόσμου

Leave a Reply