ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έσπασε το ρόδι ο Μεσσηνιακός, 3-0 τον ΓΣ Χαλανδρίου

0

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2017 ο Μεσσηνιακός που νωρίτερα το απόγευμα, παρά τον κακό ρυθμό του αντιπάλου ΓΣ Χαλανδρίου, κέρδισε 3-0 σετ το πρώτο ματς της χρονιάς και τους τρεις βαθμούς που τον ανέβασε στους 14 πόντους και τις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Το πρώτο ήταν εύκολο για τις πράσινες που πήραν γρήγορα «κεφάλι» στο σκορ με 14-7 και τη νίκη με 25-15, σκορ με το οποίο πήραν και το δεύτερο σετ παρότι το Χαλάνδρι έμεινε κοντά στο σκορ 5-7, 9-9, μέχρι το 13-13. Στο δεύτερο και τρίτο σετ η Γωγώ Σουρή προτίμησε να κάτσει στον πάγκο δίνοντας χρόνο στην νεαρή Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, η οποία μάλιστα είχε πολύ καλή συμμετοχή. Εξαιρετική η Έλενα Δεδούση με σερί στο σέρβις και στα δυο σετ του αγώνα, αλλά και η «σκληροπυρηνική επιθετικός» – διαγώνιος του Μεσσηνιακού, Σπυριδούλα Σκλήρη η οποία για μια ακόμη φορά πρωταγωνίστησε στις φάσεις. Το τρίτο σετ είχε περισσότερη δράση, αλλά και ατομικά λάθη από πλευράς Μεσσηνιακού, που έδωσαν πρόσκαιρα ανάσες και ελπίδες στο Χαλάνδρι που μέχρι το 16-13 κατέβαλε προσπάθεια. Η ομάδα των φιλοξενουμένων διαμαρτύρεται σε τρία σημεία στο τρίτο σετ, σε σφυρίγματα του α΄ ρέφερι, που ωστόσο δεν αλλοίωσαν την εικόνα του αγώνα, που ανέδειξε τον Μεσσηνιακό άξιο νικητή…

Διαιτητές: Τσουμελέας Ηλ., Χριστοδουλόπουλος Ανδ.

Σημειωτής: Μουράτη Κερ.

Τα σετ: 25-15, 25-15, 25-19.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Σουρή): Σκλήρη, Ραμούνδου, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Πασσιά, Χάσκου, Παυλέα (λ), Χειλαδάκη, Μπαξιβανάκη, Δεδούση, Ζερίτη.

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σιμάτος): Μπαϊράμι, Κωτούλα, Γεωργακάκη, Τσαρακλή,  Σιμιτζή, Αθανασίου, Πασιάλη (λ)/ Βαμβακούση (λ), Αδαμάκη, Συμεωνίδη, Τζινιέρη.

Σ.Τριάντου

Leave a Reply