ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ

0

Σαρωτική εμφάνιση και ευρεία νίκη με 8-2 επί του ΑΣ Φυτειάς!

“Ξεσπάθωσαν”… οι ποδοσφαιριστές του Παντελή Τσιγαρίδη και μπήκαν για τα καλά στο «παιχνίδι της ανόδου». Πετυχαίνοντας ευρεία νίκη επί του ΑΣ Φυτειάς με το εντυπωσιακό 8-2.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Θύελλα Χαρακοπιού, που φέτος φαντάζει ως ένα από τα δυνατά φαβορί για την άνοδο.

Το προχθεσινό ήταν ντέρμπι κορυφής στα χαρτιά αφού πριν το παιχνίδι στον πίνακα της βαθμολογίας στη δεύτερη θέση και στους 21 βαθμούς βρισκόταν ο ΑΣ Φυτειάς και με έναν βαθμό διαφορά (20) στην τρίτη θέση βρισκόταν η Θύελλα Χαρακοπιού… Πλέον οι ρόλοι άλλαξαν και στην ομάδα του Παντελή Τσιγαρίδη, που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τρίτη συνεχή χρονιά, έχουν κάθε λόγο για να χαμογελούν!

Εξέλιξη παιχνιδιού

Από το ημίχρονο το σκορ είχε ανέβει στο 5-0! Τα γκολ για την ομάδα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Γιαννόπουλος (3), Βασιλογιαννακόπουλος (2), και από ένα γκολ οι Κουτσολιάς, Βασιλόπουλος και Δεμπι.

Όσο για την ομάδα της Φυτείας, κατάφερε να μειώσει στο 50λεπτο σε 5-1 και ξανά στη συνέχεια και συγκριμένα στο 73ο λεπτό με τον Β. Σταυρινό, 6-2.

  • Διαιτησία: ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ., ΤΖΕΜΑΛΑΪ Ε., ΝΙΑΡΧΟΣ Γ.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Παντελής Τσιγαρίδης): Σακκάς, Μαρκάκης, Μ. Στασινόπουλος, Ορφανός, Κ. Στασινόπουλος, Κουτσολίας, Γ. Στασινόπουλος (61΄ Γκάλα), Σαμπάνι, Βασιλογιαννακόπουλος (63΄ Μάντης), Γιαννόπουλος (30΄ λ.τρ. Βασιλόπουλος), Δέμπι.

ΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ (Κρεμμύδας, Σωτηράκος): Π. Αναστασόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Χρυσοβέργης, Λαβασίδης, Γ. Σταυρινός, Κουνής, Γεωργακόπουλος, Β. Σταυρινός, Παναγιωτόπουλος (77΄ Παπαλάμπρος), Κουτουμάνος, Γιακουμής.

 

Leave a Reply