ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σχεδόν… νεκρός από χτυπήματα βρέθηκε ένας 54χρονος στα Φιλιατρά που δήλωσε πως χτύπησε μόνος του!!!

0

Σοκαρισμένη, παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών, αλλά και ολόκληρη η Μεσσηνία, μια αν μη τι άλλο, περίεργη υπόθεση.
Πρόκειται για τον άγριο ξυλοδαρμό, παραλίγο μέχρι θανάτου,  ενός 54χρονου, ο οποίος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος χθες νωρίς το απόγευμα, στην είσοδο του λατομείου των Φιλιατρών.
Ο άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο σώμα, αλλά και στο κεφάλι, μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο.

filia-2
Όπως περιγράφει το filiatranews.gr  το χώμα, στο σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος άνδρας, ήταν γεμάτο αίματα, τα οποία έφταναν έως την πόρτα της εισόδου του λατομείου.
Ο 54χρονος άνδρας, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στην Καλαμάτα, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπαιδική κλινική, φέρεται να ισχυρίστηκε πως τραυματίστηκε μόνος του, γεγονός που κάνει την Αστυνομία να ερευνά  μια υπόθεση που εκ πρώτης άποψης, μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή.

filia-1
Τον άνδρα, εντόπισε βοσκός, ο οποίος φέρεται να τον είχε δει και στις
12 το μεσημέρι στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ μετά από ώρες, είδε και το αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο και πλησίασε, βλέποντας τον 54χρονο αιμόφυρτο μέσα σε αυτό.
Το σημείο φυλάσσεται από την Αστυνομία, ενώ σήμερα στο χώρο βρέθηκε και η Σήμανση, με την υπόθεση να ερευνά το Τμήμα των Φιλιατρών.

582 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply

Accessibility
ΚΛΕΙΣΙΜΟ