ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέχρι το τέλος της Άνοιξης θα έχει παραδοθεί σε χρήση!

0

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΩΗΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

Θετικός ο ρυθμός εκτέλεσης των εργασιών βελτίωσης των οικοδομικών εγκαταστάσεων γηπέδου ποδοσφαίρου πρώην Σφαγείων. Μάλιστα, εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της άνοιξης το συγκεκριμένο γήπεδο, που προορίζεται για έδρα του σωματείου Αναγέννηση Παραλίας, θα έχει παραδοθεί σε χρήση.

Όπως έγινε χθες γνωστό από τον Δήμο Καλαμάτας ήδη έχει ολοκληρωθεί η επισκευή του χώρου των γραφείων και των αποδυτηρίων. Αυτή τη στιγμή βάφονται τα κάγκελα περιμετρικά, ενώ θα γίνουν και εργασίες βελτίωσης της περίφραξης κ.λπ.

ghpedo-sfageion-2Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 55.000 ευρώ, με πηγή χρηματοδότησης τη ΣΑΤΑ και ο ανάδοχος Ικτίνος ΑΕ έδωσε έκπτωση 50,37%.

Η παρέμβαση αυτή συμπληρώνει το έργο με τίτλο: «Εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου πρώην Σφαγείων και βελτίωση λοιπών εγκαταστάσεων», για την εκτέλεση του οποίου έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο Ιάσονα Γκαζιάνη του Ανδριανού, που υπέβαλε προσφορά ύψους 161.875,70 ευρώ προ ΦΠΑ. Πηγή χρηματοδότησης είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Διά του έργου αυτού, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα βελτιωθεί λειτουργικά μέσω της εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα, ενώ θα εγκατασταθεί και αρδευτικό δίκτυο για τη διαβροχή του. Με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, θα γίνει η εγκατάσταση του χλοοτάπητα.

156 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply