ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προηγείται στην ψηφοφορία για καλύτερος αμυντικός ο Παπασταθόπουλος

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία του κοινού για τον καλύτερο αμυντικό της Μπουντεσλίγκα, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να προηγείται του Ματς Χούμελς.

Ακόμα μια διάκριση είναι στα σκαριά για τον μεσσήνιο Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που αγωνίζεται ως κεντρικής αμυντικός στην Borussia Dortmund και προηγείται ήδη κατά πολύ στην ψηφοφορία για καλύτερος αμυντικός του 2016 στο γερμανικό πρωτάθλημα, που όπως γνωρίζουν οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι υψηλού επιπέδου και πολλαπλών απαιτήσεων.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου και μέχρι τότε ο Παπασταθόπουλος εφόσον εξακολουθεί να προηγείται θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού. 

Άλλωστε, εδώ και πολύ καιρό θεωρείται κι όχι άδικα, προφανώς, ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.

 

Θ.Π.

* Προ ημερών και με ποσοστό 26%, δηλαδή 24.642 ψήφους, ο Σωκράτης πέρασε πρώτος στην ψηφοφορία για τον καλύτερο αμυντικό του πρώτου γύρου της Bundesliga. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έριξε από τη κορυφή της λίστας τον Ματς Χούμελς της Μπάγερν Μονάχου, που ακολουθεί με 24%, δηλαδή 22.729 ψήφους.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ως το καλοκαίρι του 2019…

 

Μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε πατώντας εδώ

 

 

200 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply