ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4η θέση γενικής η Έλενα Κανελλοπούλου του ΣΔΥ Μεσσηνίας

0

ΣΤΟΝ 6° ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2017»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο 6ος Αγώνας Δρόμου “Ιωάννης Καποδίστριας” που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας, ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας, η Δημοτική Κοινότητα Αίγινας και ο ΟΑΚ Αίγινας (Σύλλογος Στίβου), με την υποστήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και σε συνεργασία με τον ΣΔΥ Αίγινας. Οι δύο διαδρομές των 10.000 και 5.400 μέτρων είχαν αφετηρία και τερματισμό το άγαλμα του Ι. Καποδίστρια και συγκέντρωσαν περισσότερους από 500 δρομείς!

Με τα χρώματα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας αγωνίστηκε η Έλενα Κανελλοπούλου με αρκετή, μάλιστα, επιτυχία στον αγώνα των 5.4 χιλιομέτρων. Η καλαματιανή δρομέας κατέλαβε την 4η θέση της γενικής κατάταξης και την πρώτη της ηλικιακής κατηγορίας της, τερματίζοντας σε 28:18.

 

Οι νικητές των 10 χιλιομέτρων

σε άνδρες και γυναίκες

Τέλος σε ό,τι αφορά στον αγώνα των 10.000 μέτρων εκεί επικράτησε ο Χρήστος Μπουντούλης. Ο αθλητής του ΟΑΚ Αίγινας έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου που πλησιάζει. Στη 2η θέση τερμάτισε ο περσινός νικητής του αγώνα ο Αναγνώστου Θεόδωρος του ΑΟ Δρομέα Αμαρουσίου, αθλητής με μεγάλη εμπειρία ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο αθλητής του Παναθηναικού Νικολάου Κωνσταντίνος. Οι επιδόσεις των αθλητών ήταν 32΄38΄΄ , 33΄13΄΄ , 35΄10΄΄

Στις γυναίκες, πρώτη η Λεοντιάδου Στεφανία με 36΄51” , η πρωταθλήτρια του ΑΟ Δρομέα Αμαρουσίου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι και φέτος από τις κορυφαίες αθλήτριες αντοχής στην Ελλάδα. Στη δεύτερη θέση η Κοτσώνη Ελένη με 41΄30΄΄και τρίτη η Αμπατζή Ελισάβετ με 47΄42΄΄.

 

 

Leave a Reply