ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

0

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο με πικρή ήττα 3-0 σετ από την ΕΑΠ!

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ (14:00) ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Οι σημαντικές απουσίες σε συνδυασμό με τα πολλά και καθοριστικά λάθη σε υποδοχή και σέρβις οδήγησαν την ομάδα της «Καλαμάτα ’80» σε πικρή ήττα και αποκλεισμό, ένα μόλις βήμα πριν τα μεγάλα ντέρμπι με ομάδες της Α1, από το Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών!

Στο σημερινό ματς με την ΕΑ Πατρών και ειδικότερα στο πρώτο σετ τα πράγματα ήταν κάπως … «αναγνωριστικά» με την διαφορά να είναι μικρή σε βάρος της καλαματιανής ομάδας που πάλεψε περισσότερο (22-25). Στα δυο επόμενα όμως η εικόνα δεν ήταν εκείνη που έπρεπε ώστε να ανατραπεί το αρνητικό σκηνικό και τα σετ «έκλεισαν» πολύ νωρίτερα… Δίχως τους Ζαχαρόπουλο, Αποστολόπουλο, αλλά και τους Μπλάουελ, Καρούνο, Μπελογιαννέα, Σαρδέλη, Θεοδώρου, Καρρά, Τρουπάκη, που για διαφόρους λόγους δεν φώναξαν το παρόν, η τοπική ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και έχασε και τα δυο επόμενα σετ με το ίδιο σκορ 16-25, αποχαιρετώντας έτσι τον θεσμό που μέχρι τώρα της είχε χαρίσει μόνο χαμόγελα!

  • Τα σετ: 22-25, 16-25, 16-25.

Διαιτησία: Γκολφης, Τσουμελέας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Μάνα, Μπουσούνης, Μανιατέας, Λουκάς, Κωτσάκης, Κακαλέτρης, Εξαρχέας (λ), Α. Χανδρινός (λ), Ντάκουρης, Μπεσής, Βασιλόπουλος, Βλάσσης, Σπ. Χανδρινός

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ (Αγγελόπουλος): Τσαρκάτογλου, Ν. Μακρυγιάννης, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Μούρτζης, Καββουράς, Δασκαλόπουλος Χ. (λ)/ Καραγιώργος (λ), Θ. Δασκαλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιαννούτσος.

Το βλέμμα τώρα στα Χανιά

Η «Κ80» πλέον, στρέφει όλη την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Α2, που εξ αρχής αποτελούσε προτεραιότητα και στο επερχόμενο εντός ματς με τα Χανιά. Οι παίκτες των Κουλιέρη και Ζαχαρόπουλου, μετά το …«χαστούκι» του Κυπέλλου οφείλουν να εστιάσουν στα θετικά που απεκόμισαν στην πρόσφατη παραλίγο νίκη τους επί της ΑΕΚ και να αποδιώξουν την κακή ψυχολογία, ώστε στο Σαββατιάτικο μεσημβρινό ματς με τον ΣΦΠ Χανίων να αποσπάσουν τους βαθμούς της νίκης που θα τους κρατήσουν «ζωντανούς» ψυχολογικά και βαθμολογικά στο ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όπου ως στόχο έχουν την παραμονή τους.

Οι αγώνες και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών (Α’ όμιλος – 1ος υποόμιλος) έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • Κλειστό ΟΦΗ, ώρα 16.00: ΟΦΗ – ΑΟ Παλλήνη

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη

  • Μετς, ώρα 18.00: ΑΕΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Μαρκάτης, Μάλφας

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • Κλειστό Παραλίας, ώρα 14.00: «Καλαμάτα 80» – ΣΦΠ Χανίων

Διαιτητές: Κτενάς, Τσουμελέας

  • Μ. Μερκούρη, ώρα 15.00: ΟΠΕ Ρεθύμνου – ΑΟΝΣ Μίλων

Διαιτητές: Τραχαλάκη, Γιαννόπουλος

Ρεπό: Πανερυθραϊκός

Leave a Reply