ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προεδρικές ευχές στην κοπή πίτας στο «Yamas Gastro Bar»

0

ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ «ΓΚΑΝΙΑΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Χαμόγελα και πολύ κέφι στην κοπή της βασιλόπιτας των γυναικών του Απόλλωνα Καλαμάτας και γιατί όχι, αφού η ομάδα βόλεϊ του καλαματιανού συλλόγου φέτος πάει «γκανιάν» για άνοδο!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις 20 Ιανουαρίου στο «Yamas Gastro Bar», παρουσία του προέδρου κ. Μπαρμπίτσα και αρκετών φιλών και υποστηρικτών του Συλλόγου.

Η πίτα ήταν ευγενική προσφορά του αρτοζαχαροπλαστείου «Πες Αλεύρι» και τυχερές της βραδιάς ήταν οι αθλήτριες Γιώτα Καραγλάνη (πάσα) και Μαρία Πλαγιανού (κεντρικός).apollonas-pita

Οι φετινές επιτυχίες του τμήματος βόλεϊ δεν περνούν απαρατήρητες από την διοίκηση τουναντίον χαροποιούν ιδιαίτερα τον σύλλογο που βλέπει το τμήμα να ανθίζει ξανά μετά από πολλά χρόνια. Προσπάθεια στην οποία οφείλουμε να τονίσουμε πως μεγάλο ρόλο έχει παίξει με την παρουσία της εφέτος η Βίκυ Καραμπάτσου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο και κομβικό πρόσωπο του τμήματος.

Ο επικεφαλής της διοίκησης, κ. Μπαρμπίτσας, παρευρισκόμενος στην πρόσφατη κοπή της πίτας της γυναικείας ομάδας, άδραξε την ευκαιρία να μοίρασε ευχές στο επιτυχημένο γυναικείο τμήμα βόλεϊ για υγεία αλλά και περισσότερες επιτυχίες και χαρές στο εγγύς μέλλον…

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες και στις οικογένειες τους η νέα χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές αθλητικές επιτυχίες.

Από την μεριά τους οι αθλήτριες ευχαρίστησαν τον πρόεδρο για τη παρουσία του και υποσχέθηκαν ότι όλες, μαζί με τον προπονητή τους, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας και να μεταφέρουν παντού το μήνυμα του υγιούς και αληθινού ερασιτεχνικού αθλητισμού!

apollonas-pita-2

Ηθικόν ακμαιότατον και …«γκανιάν»

για άνοδο οι γυναίκες του Μυτσκίδη…

Μπορεί στο πρόσφατο ματς με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου στον Γ΄ όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ να γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα, παρόλα αυτά ο Απόλλωνας παραμένει ο σοβαρότερος διεκδικητής της ανόδου, έχοντας μέχρι στιγμής κερδίσει όλες τις ομάδες που βρήκε στο διάβα του από μια φορά!

Στη βαθμολογία υποχώρησε στη δεύτερη θέση έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, αφού το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Δίωνα δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα το παιχνίδι θα γινόταν την Κυριακή 22 του μηνός στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμάτας (15:15), την ίδια ημέρα ωστόσο (περίπου μιάμιση ώρα αργότερα) είχε προγραμματιστεί και το παιχνίδι μεταξύ Μεσσηνιακού και Χαλανδρίου για την Α2 Εθνική κατηγορία. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του καλαματιανού συλλόγου να επανοριστεί το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια ΕΣΠΕΠ κάτι τέτοιο προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει γίνει.

Αυτό, όπως, προαναφέραμε αφήνει τον Απόλλωνα με έναν αγώνα λιγότερο και μια θέση κάτω από την κορυφή, την αποκλειστικότητα της οποίας χαιρόταν μέχρι πρότινος. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τον κόουτς Μπάμπη Μυτσκίδη και τις παίκτριές του που έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον επόμενο αγωνιστικό «σταθμό» του Απόλλωνα, την Τρίπολη! Εκεί ο Απόλλωνας θα μεταβεί την προσεχή Κυριακή 29 του μηνός, για να αντιμετωπίσει τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης (ώρα 6 μμ) για την 8η αγωνιστική. Θυμίζουμε πως οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί στην Καλαμάτα για τον πρώτο γύρο (3η αγωνιστική- 11/12/2016) με τον Απόλλωνα να κερδίζει το παιχνίδι με 3-0 σετ. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και στόχος του Απόλλωνα στο επερχόμενο παιχνίδι είναι η νίκη που θα τον κρατήσει σταθερό στην πορεία του, ευελπιστώντας παράλληλα σε ευνοϊκό αποτέλεσμα στο έτερο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής στην Κυπαρισσία ανάμεσα στον Δίωνα και τον Σπαρτιατικό, ώστε η «αναποδιά», δηλαδή η πρώτη και μοναδική απώλεια στην μέχρι στιγμής επιτυχημένη πορεία της ομάδας, να αποτελέσει μια κακή παρένθεση.

Μοναδική απούσα εν όψει Τρίπολης είναι η Καπόγλη που βρίσκεται στην Κρήτη για να υποδεχθεί το νέο ανιψάκι της!

 

Σ.Τρ.

102 Συνολικές προβολές, 10 Σήμερα

Leave a Reply

Accessibility
ΚΛΕΙΣΙΜΟ