ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

0

Γεώργιος Αποστολόπουλος και Πολυξένη Καβουρίνου

ισοβάθμησαν στην κορυφή του τουρνουά Ράπιντ

Βασιλόπιτα έκοψαν σε κλίμα οικογενειακό και γιορταστικό την omilos-skakiston-3προηγούμενη Κυριακή (22/1), το Δ.Σ. και οι σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Καλαμάτας, στο εντευκτήριο του Ομίλου όπου τα παιδιά κάνουν μαθήματα.

Το φλουρί έτυχε στη μαμά της νεαρής αθλήτριας του Ομίλου
Αναστασίας, την Φανή Σπυροπούλου.

Επίσης, χειροποίητα γούρια 2017 μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά, τα οποία είχε επιμεληθεί μέλος του Συλλόγου.omilos-skakiston-4

Στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκαν γονείς, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο Βασίλης Αποστολόπουλος και η σύζυγός του Ελευθερία Παγουλάτου που είναι και γονείς αθλητή του Ο.Σ. Καλαμάτας, όπως επίσης και ο προπονητής των προχωρημένων Petritaj Fotjon.

Γεώργιος Αποστολόπουλος και Πολυξένη Καβουρίνου

στην κορυφή του τουρνουά Ράπιντ 5 γύρων

Πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η πρόεδρος Κατερίνα  Πουλοπούλου – Μαυρομιχάλη και τα μέλη του Ο.Σ.Κ. είχαν προετοιμάσει τις σκακιέρες για ένα τουρνουά ράπιντ 5 γύρων, όπου συμμετείχαν όλα τα παιδιά μεγαλύτερα και αρχάρια.omilos-skakiston-2

Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν ο Γεώργιος Αποστολόπουλος και η Πολυξένη Καβουρίνου, αλλά τα κριτήρια έφεραν τον Γιώργο πρώτο.

omilos-skakiston-1

Την διαιτησία των αγώνων είχε αναλάβει ο πιστοποιημένος διαιτητής κ. Βυθούλκας καθώς επίσης την φροντίδα και κλήρωση των αγώνων. 

 

Leave a Reply