ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Β. Κικίλιας: Γιατί η τύχη της χώρας θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά!

0

Σε συστράτευση κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ της ΝΔ στην Καλαμάτα. Ο Βασίλης Κικίλιας, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι η «τύχη» της χώρας θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά. «Μέσα σε αυτήν την κρίση, η Νέα Δημοκρατία πήρε δυσανάλογο βάρος, το οποίο κυρίως, κουβάλησε στις πλάτες του, ο πολιτικός Αντώνης Σαμαράς. Αυτή η πορεία ανεκόπη με μη θεμιτές συνταγματικές μεθόδους, κι έτσι οδηγηθήκαμε δυστυχώς, δύο χρόνια πίσω, σε μια κρίση οκτώ χρόνων από την οποία, όλοι οι άλλοι έχουν βγει και εμείς είμαστε ακόμη μέσα, κάτι που δεν μας αξίζει», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο οποίος συνεχίζοντας ανέφερε πως «την πορεία αυτή, έχει αναλάβει να συνεχίσει και να σηκώσει στις πλάτες του, ένας πολιτικός τον οποίο σέβομαι, τιμώ και εκτιμώ και μου έκανε την τιμή να με κάνει εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και που δείχνει με τον τρόπο που λειτουργεί και τις αποφάσεις του, ότι βάζει τη χώρα πρώτα, την παράταξη μετά και τον εαυτό του μετά. Αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

samaras-kikilias-makrino
Ο Βασίλης Κικίλιας «μπόλιασε» με την ανάγκη της ενότητας για το καλό της χώρας τα στελέχη, αλλά και του φίλους του κόμματος στο νόμο, που παρευρέθησαν στην εκδήλωση γεμίζοντας την μεγάλη αίθουσα γνωστού  κέντρου της Καλαμάτας. «όλοι πρέπει να συστρατευτούν δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, που προτάσσει το εθνικό συμφέρον πάνω από το παραταξιακό ή προσωπικό, με σκοπό η χώρα να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει την κρίση και βασική στόχευση οι νέες γενιές να ατενίσουν το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία, ύστερα από δύο καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος χαρακτήρισε τη ΝΔ τη μόνη, ισχυρή δύναμη που εγγυάται τη συνέχεια. «Σε αυτή τη μάχη για τις αξίες, τις αρχές της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού, τις μεγάλες Εθνικές και τις μικρές, τις ανθρώπινες, οικογενειακές, όταν το «εμείς» πρυτάνευσε οι Έλληνες μεγαλούργησαν! Όταν πρυτάνευσε το «εγώ» ή η καρέκλα ή οι κομματικές παρωπίδες, η χώρα οδηγήθηκε σε ανείπωτες τραγωδίες. Σε αυτή τη μάχη και την προσπάθεια ένα λιθαράκι έβαλαν πολλοί και σίγουρα η παράταξή μας η ΝΔ, για αυτό είμαστε εδώ εγγυητές μιας συνέχειας, γιατί η διάρκεια καθορίζει την αξία», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ που στάθηκε για μια ακόμη φορά στην προσφορά και το σπουδαίο ρόλο του Αντώνη Σαμαρά, στο κόμμα αλλά κυρίως στη χώρα, τον οποίο επίσης, ευχαρίστησε και σε προσωπικό επίπεδο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για όσα έχετε κάνει για μένα, ως άνθρωπο και ως πολιτικό», ανέφερε απευθυνόμενος προς τον πρώην πρωθυπουργό και κάλεσε τους φίλους και τα στελέχη του κόμματος, να μην «κρυφτούν». «Αισθάνομαι ότι όλοι, πρέπει να κάνουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, όχι να κρυφτούμε, αλλά να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο όραμα, στο όνειρο και την ελπίδα, του να βγει η χώρα από την κρίση. Θέλω να σας ζητήσω να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη που είναι ένας έντιμος, καθαρός και τίμιος αγώνας», τόνισε ο κ. Κικίλιας που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και με όρους… μπασκετικούς, αφού είχε υπηρετήσει για χρόνια το άθλημα, στην κατάσταση της χώρας και όσα σκοπεύει να κάνει για να την βελτιώσει η ΝΔ. «Στο μπάσκετ κρίνεται το αποτέλεσμα, όταν χτυπήσει η κόρνα της λήξης και για τη χώρα, η κόρνα της λήξης δεν έχει χτυπήσει ακόμη! Και αν κάποιοι, νομίζουν ότι τα έχουν βρει με τη διαιτησία για να χάσουμε, εγώ τους έως ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», ανέφερε καταληκτικά ο Βασίλης Κικίλιας.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Η πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Καλαμάτας της ΝΔ Άντζελα Σκλήκα, καλωσόρισε τον κ. Κικίλια, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά. «Σε μια περιοχή όπου όλα φαίνονται δύσκολα, έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια περιοχή που λόγω της μεγάλης αγάπης και αφοσίωσης του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, δρομολογήθηκαν τεράστια αναπτυξιακά έργα για τον τόπο μας», ανέφερε με τον πρόεδρο της ΟΝΕΔ που συνδιοργάνωσε την εκδήλωση, Παναγιώτη Στρατικόπουλο, να στέκεται στην ανάγκη η χώρα, να αλλάξει σελίδα.

nd-pita

«Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την παράταξή μας, για να διώξουμε μια ώρα αρχύτερα την επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να αναλάβει την τύχη της χώρας μας, μια κυβέρνηση με στόχους, με σχέδιο και με όραμα, η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη». Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος στην αναφορά του έκανε λόγο μια ακόμη φορά για ενότητα. «Ζούμε σε μια εποχή όπου τίποτε δεν είναι αυτονόητο και όλα ζητούν την επιβεβαίωσή τους. Κι εμείς, με τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμεθα, πρέπει να είμαστε εκείνοι οι οποίοι θα επιβεβαιώνουμε ότι η ελπίδα και η προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον, δεν έχει χαθεί από τον Έλληνα και από την πατρίδα μας και ότι είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε στα πλαίσια της ενότητάς μας, για να μπορέσουμε αυτήν την ελπίδα και αυτήν την προσδοκία, να την κάνουμε πραγματικότητα».

 

 

421 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply