ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΤΟΝ Α.Σ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

0

«Καθάρισε» εύκολα και γρήγορα!!!

Με κορυφαία την Αντωνοπούλου στην επίθεση, την Μπούνα (λ) στην άμυνα και την Κοτσώρη στο σέρβις ο Απόλλωνας Καλαμάτας «καθάρισε» εύκολα και σε λιγότερο από μια ώρα (συγκεκριμένα σε 55 λεπτά!) το χθεσινό ματς στην Τρίπολη, κόντρα στην νεοσύστατη ΑΣΠΕΤ επί της οποίας επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-7, 25-16, 25-15).

Για την ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη ήταν μια ακόμη τυπική διαδικασία, απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήδη έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο και χάρη στην καλή του εμφάνιση, ξανακέρδισε χθες συνεχίζοντας με το δεξί τις εκτός έδρας αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ο κ. Μυτσκίδης χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του, πλην των Εξηνταβελώνη και Πλαγιανού που απουσίαζαν.

Στο μεταξύ η νίκη αυτή του Απόλλωνα τον διατηρεί στην δεύτερη θέση σε συνδυασμό με τη νίκη του πρωτοπόρου Σπαρτιατικού επί του Δίωνα με 3-0 σετ (15-25, 8-25, 10-25) με διαφορά ενός μόλις πόντου!

Την εβδομάδα που ξεκινά σύμφωνα και με το αγωνιστικό πρόγραμμα ο Απόλλωνας έχει ρεπό και θα επανέλθει στη δράση με αγώνα εντός έδρας πλέον και αντίπαλο την ομάδα της ΝΟ Πύλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ιωσηφίδη, Νιάρχου, Καραχάλιου, Κουφού, Κοτσώρη, Αντωνοπούλου, Μπούνα (Λ)/ Καζάκη, Καπόγλη.

Α.Σ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πεντεφούντη, Νικητοπούλου, Κοπιτα, Ζαβού, Μαρίνη, Φωτοπούλου, Χρονοπούλου (λ)/ Κουρλιμπίνη, Σενγκέργκη, Αγγελοπούλου, Άλκο.

 

Σ.Τριάντου

Leave a Reply