ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάναυση επίθεση καταγγέλλει ο Αριστείδης Σταθόπουλος από πρ. αντιδήμαρχό του!

0

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στον Μελιγαλά, όταν πρώην σύμβουλος της πλειοψηφίας, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί, επιτέθηκε φραστικά και επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση. Ο δήμαρχος, διηγήθηκε το περιστατικό, εκφράζοντας την έκπληξή του, από τη συμπεριφορά και τον τρόπο όπως είπε, του δημοτικού συμβούλου. «Εκείνο το βράδυ, είχαμε πάει σε κάποιες εκδηλώσεις κοπής πίτας και επιστρέφοντας, σταματήσαμε για λίγο στην καφετέρια του κ. Γκότση, να πιούμε ένα ποτό. Λίγο πριν τις 11 ήρθε στο συγκεκριμένο κατάστημα και ο κ. Ντονάς και αργότερα ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρευρέθη στις εκδηλώσεις στις οποίες βρισκόμασταν το απόγευμα.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, που κάθισε απέναντί μας στην καφετέρια, απευθυνόμενος στον επίσης συνάδελφο, Γιώργο Μακρινώτη, τον ρώτησε αν έχει πάει μάρτυρας σε δικαστήριο, αυτός απάντησε «όχι» και του είπε «δεν πειράζει, θα πας τώρα», κατάλαβα και από το ύφος και από τα λεγόμενά του πως κάτι δεν πήγαινε καλά! Τότε άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον κ. Ντονά, ενώ βγαίνοντας έξω προσπάθησε να μου επιτεθεί, τον απέφυγα και συνέβαλαν και οι συνάδελφοι οι οποίοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.
Ήταν αντιδήμαρχος μαζί μας, διαχώρισε τη θέση του και πριν από λίγες ημέρες διεγράφη μαζί άλλους τρεις συναδέλφους όπως ορίζει ο Νόμος, από την πλειοψηφούσα παράταξη. Προσέφυγα στη δικαιοσύνη γιατί η επίθεση ήταν αισχρή, χυδαία και δυστυχώς, μια πράξη που δεν πίστευα ποτέ πως θα μπορούσε να πράξει συνάδελφος», κατέληξε στην περιγραφή του ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Leave a Reply