ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1η, 2η και 4η θέση κατέκτησαν στον Άγιο Κοσμά αθλητές της Ολυμπιάδας Καλαμάτας

0

ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν για τις αθλήτριες και τους αθλητές της Ολυμπιάδας Καλαμάτας που συμμετείχαν στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, αφού η δράση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με ημερίδα για μίνι και ΠΠΒ-ΠΚΒ και συνεχίστηκε το μεσημέρι με τους αγώνες για τις μεγάλες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, την Ολυμπιάδα Καλαμάτας εκπροσώπησαν ο αθλητής Παναγιώτης Μαλαπάνης και οι αθλήτριες Τζένη Διαμαντοπούλου και Βασιλική Μπάρλα, οι οποίοι όχι μόνον απεκόμισαν μια ακόμη εμπειρία αλλά προσέφεραν και πολλά χαμόγελα με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Ο Παναγιώτης Μαλαπάνης αναδείχθηκε 1ος στη Σφαίρα Παμπαίδων Α με επίδοση 13,03, η Τζένη Διαμαντοπούλου κατέκτησε την 2η θέση στα 60μ Παγκορασίδων Β με επίδοση 8.54, ενώ την 4η θέση κατέκτησε η Βασιλική Μπάρλα στην κατηγορία Παγκορασίδων Α με επίδοση 10.10.

olympiada-mparla-basilikh-giota-tsiala-stayropoyloy-kyriakh

Οι αθλήτριες Τζένη Διαμαντοπούλου και Βασιλική Μπάρλα πλαισιώνουν την προπονήτριά τους, Παναγιώτα Τσιάλα

Τον αθλητή και τις αθλήτριες του συλλόγου συνόδευσε η προπονήτριά της Ολυμπιάδας Καλαμάτας, Παναγιώτα Τσιάλα.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο ΣΕΓΑΣ έχει καταφέρει με τη διεξαγωγή ημερίδων στον Άγιο Κοσμά να δώσει αγωνιστικές ανάσες στους αθλητές όλων των ηλικιών κα επιπέδων. Βεβαίως η έλλειψη κλειστού σταδίου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη δράση του χειμώνα με τον Άγιο Κοσμά να είναι πλέον η μόνη σταθερή βάση αθλητών και σωματείων.

 

316 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply