ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασιλόπιτα και τιμητικές βραβεύσεις από την Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας

0

Την πίτα της κόβει η Ομοσπονδία Συλλόγων –Συνδέσμων Τριφυλίας  την Δευτέρα  6 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο STANLEY  (Οδυσσέως 1 πλ. Καραϊσκάκη, στάση metro Μεταξουργείο).

Στη σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. τονίζει: «Όπως έχει καθιερωθεί να τιμούμε κάθε χρόνο  εξέχουσες προσωπικότητες της Τριφυλίας φέτος θα τιμήσουμε   τον  Δημήτριο  Μητρόπουλο, αντιστράτηγο ε.α. επίτιμο υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, τον  οποίο θα προσφωνήσει  ο δημοσιογράφος  Πάνος Σόμπολος  πρ. πρόεδρος  της ΕΣΗΕΑ.

 Επίσης θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι στους ιστότοπους της Τριφυλίας  anodorio, filiatranews, filiatranet, gargalianoionline, kopanakinews και kyparissianews.com, που με το έργο τους προβάλλουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο και συνδέουν τους  απανταχού της γης Τριφύλιους με την γενέτειρα τους».

Την παρουσίαση τους θα κάνει ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος, ο οποίος είναι δικηγόρος  παρ’ Αρείω Πάγω. Την πίτα θα ευλογήσει ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος.

Γ.Μπ.

203 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply