ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεύτερος… αλλά με έναν αγώνα λιγότερο ο Απόλλωνας Καλαμάτας

0

ΣΤΗΝ 8η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΝΟΚ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΟ

Η ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΠ βρίσκει τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Σπαρτιατικό, μετά τις νίκες τους με 3-0 σετ επί των ΑΣΠΕ Τρίπολης και Δίωνα Κυπαρισσίας. Νικηφόρο ήταν και το παιχνίδι του ΝΟΚ “Ο Ποσειδών” με τον ΝΟ Πύλου.

Ο Απόλλωνας όμως θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει έναν αγώνα λιγότερο καθώς στις 22 Ιανουαρίου δεν έγινε το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Δίωνα. Για το λόγο αυτό, στην βαθμολογία βρίσκεται δεύτερος με 6 βαθμούς, έναν δηλαδή πόντο πίσω από τον Σπαρτιατικό ο οποίος έχει παίξει όλα τα παιχνίδια του έως τώρα.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον και ο Απόλλωνας παίξει και τα δέκα παιχνίδια του προγράμματός του και το σημαντικότερο τα κερδίσει, τότε συνολικά θα έχει συγκεντρώσει δυο πόντους περισσότερους από τις Σπαρτιάτισσες και αυτό σημαίνει πως περνά πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας συγκομιδών +2 πόντων! Άλλωστε ο τερματισμός δεν απέχει πολύ, καθώς απομένουν μόλις δυο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ωστόσο πως για τον Μπάμπη Μυτσκίδη και τις παίκτριές του απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να κερδίσουν προκειμένου να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου!

nok-volley-gynaikesΟ ΝΟΚ συνεχίζει τη θετική του πορεία στο πρωτάθλημα με αμιγώς νεανικό συγκρότημα, που αποτελείται κυρίως από κορασίδες θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον. Άλλωστε το τμήμα γυναικών βρίσκεται στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και αριθμεί ήδη πληθώρα νέων αθλητριών με ταλέντο και αγάπη για βόλεϊ.

Αποτελέσματα – 8η αγωνιστική

ΝΟΚ Ποσειδών – ΝΟ Πύλου   3-0

ΑΣ Πετ. Τρίπολης – Απόλλων Καλαμάτας  0-3

ΓΑΕΤ Δίωνας Κυπαρισσίας – Σπαρτιατικός ΓΣ    0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Σπαρτιατικός ΓΣ 17
  2. Απόλλων Καλ. 16
  3. ΝΟ Πύλου 11
  4. ΝΟΚ Ποσειδών 10
  5. ΓΑΕΤ Δίων 5
  6. ΑΣ Πετ. Τρίπολης 1

* Έναν αγώνα λιγότερο έχουν Απόλλωνας Καλαμάτας και Δίωνας Κυπαρισσίας

ΕΠΟΜΕΝΗ (9η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Ώρα 15:30: ΓΑΕΤ Δίωνας Κυπαρισσίας – ΝΟΚ Ποσειδών

Ώρα 18:00: Σπαρτιατικός ΓΣ – ΑΣ Πετ. Τρίπολης

Ώρα 15:15: Απόλλων Καλαμάτας – ΝΟ Πύλου

278 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply