ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνοαλβανικό τρίο πωλούσε λαθραίο καπνό και τσιγάρα στην Καλαμάτα

0

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από το πρωί, ένας 70χρονος Καλαματιανός επιχειρηματίας και δύο Αλβανοί υπάλληλοί του 38 και 46 ετών, οι οποίοι κατείχαν και εμπορεύονταν λαθραίο καπνό και πακέτα τσιγάρων χωρίς την ενδεικτική ταινία. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία έγινε στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Η έρευνα των αστυνομικών,  πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση, αλλά και σε όχημα αυτής, όπου και βρήκαν συνολικά, 29 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, βάρους 15 κιλών σχεδόν και 269 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Οι τυποποιημένες συσκευασίες λαθραίου καπνού και τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών. 

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ
ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Παράλληλα σήμερα, αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, προχώρησαν σε συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, στη Μεσσήνη το πρωί, συνελήφθησαν από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, ένας 39χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις για απάτη και για κλοπή, ενώ από το τμήμα της εν λόγω περιοχής, αναζητείται και μια 29χρονη η οποία κατηγορείται επίσης για κλοπή σε βάρος ενός άνδρα. Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ αναζητούνται και οι συνεργοί της.
Στην Κυπαρισσία τώρα, αστυνομικοί του εκεί τμήματος, συνέλαβαν έναν άνδρα 51 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση για ναρκωτικά.

231 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply