ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με λαμπρότητα την Πέμπτη ο εορτασμός της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

0

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις

εορταστικές εκδηλώσεις στην Καλαμάτα

Με την καθιερωμένη λαμπρότητα αναμένεται να τιμηθεί και φέτος στην Καλαμάτα, η πολιούχος Υπαπαντή του Σωτήρος. Την πανήγυρη της Υπαπαντής, θα λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους επτά, μέχρι στιγμής, Φιλαρμονικές: η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, οι Φιλαρμονικές των Δήμων Τρίπολης και Μεσσήνης, η Στρατιωτική Μουσική της ΔΙΚΕ από την Τρίπολη, καθώς και οι Μπάντες της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Στις εκδηλώσεις, όπως έχει ήδη αναφέρει η «Φ» θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.  

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις

εορταστικές εκδηλώσεις στην Καλαμάτα

Για τη διευκόλυνση των πολιτών που θα παρευρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις και τη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Πολιούχου της Καλαμάτας  «Παναγίας Υπαπαντής του Χριστού», από την Γ.Α.Δ.Π. Πελοποννήσου γνωρίζεται ότι την Πέμπτη (2.2.2017), από την 07.00 ώρα έως και την 13.30 ώρα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, θα απαγορεύεται η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Υπαπαντής, Σταδίου, 23ης Μαρτίου, Αριστομένους, Παν. Καίσαρη, Φαρών και Φάριος.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Leave a Reply