ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο ξενοδοχείο Horizon Blu η πρωτοχρονιάτικη πίτα της «Καλαμάτας»

0

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τo Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Horizon Blu θα κόψει πίτα η «Μαύρη Θύελλα». Η χρονιά επετειακή μιας και ο ιστορικός σύλλογος συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής και με αυτό αφορμή, η φετινή εκδήλωση θα γίνει σε γιορτινό κλίμα και αρκετές βραβεύσεις!

Το παρόν θα δώσουν οι παλαίμαχοι του συλλόγου, οι παίκτες της μεγάλης ομάδας αλλά και οι παίκτες της παιδικής ομάδας που κατέκτησαν την πρωτιά στον Α΄ Όμιλο του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Μάλιστα μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα με την Κυπαρισσία, ο αντιπρόεδρος της «Καλαμάτας», Δημήτρης Τσάκωνας στο πλαίσιο συνέντευξης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να παραβρεθεί στην γιορταστική εκδήλωση.

Πρωτοποριακές και σύγχρονες Ακαδημίες

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης ο συνεργάτης του, Άκης Δάλλας και οι προπονητές Παναγιώτης Δρούγας και Στέλιος Παπαδόπουλος στάθηκαν στην σημασία λειτουργίας των Ακαδημιών αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους για την λειτουργία τους σε υψηλά επίπεδα που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη γαλούχηση και ανάδειξη των νέων γενιών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώνουν μελλοντικά την ανδρική ομάδα του ιστορικού Συλλόγου.

Όπως εξήγησε ο Στέλιος Παπαδόπουλος, οι Ακαδημίες της ομάδας θα λειτουργήσουν σε αρκετά πρωτοποριακό μοτίβο, με σύγχρονο σχεδιασμό και με τη χρήση λογισμικού που καταγράφει την αγωνιστική, ιατρική και σχολική κατάσταση, πορεία και απόδοση των αθλητών, αφού στόχος της ομάδας να παράξει μόνον καλούς αθλητές αλλά και άξια μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Αποκάλυψε δε πως θα υπάρξει συνεργασία με Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων υποτροφιών σε νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Leave a Reply